Piksi na OVO mora da OBRATI PAŽNJU: Švajcarci IMAJU MANE! Manjak komunikacije, ČUDNE ODLUKE... Da li je odbrana baš TOLIKO JAKA? (VIDEO)

Autor:

Sport

01.12.2022

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" definitivno imaju velike šanse.

Piksi na OVO mora da OBRATI PAŽNJU: Švajcarci IMAJU MANE! Manjak komunikacije, ČUDNE ODLUKE... Da li je odbrana baš TOLIKO JAKA? (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Švajcarske

Dan odluke skoro pa je stigao!

Još malo je ostalo do petka kada će od 20 časova Srbija igrati meč odluke u borbi za osminu finala Svetskog prvenstva. Protivnik četi Dragana Stojkovića Piksija biće Švajcarska, a naš nacionalni tim samo pobeda odvodi u osminu finala.

Da li "Orlovi" mogu da savladaju Švajcarce?

Deluje da nas čeka veoma tvrd i neizvestan meč, ali su šanse, u najmanju ruku, podjednake. Tim Murata Jakina važi za defanzivno veoma organizovanu ekipu, ali - da li im je odbrana baš toliko jaka?

Jedan od korisnika Tvitera, pod korisničkim imenom Luka, detaljno je analizirao sve golove koje su Švajcarci primili u poslednje vreme.

 

 

Tu se može videti da defanziva našeg narednog protivnika i nije baš kao "švajcarski sat", te da ima velike mane, a da igrači često donose čudne odluke izazvane manjkom komunikacije i koncentracije.

Izdvojili su se gol Kazemira koji je strpljivo čekao rupu u odbrani, te u maniru ofanzivnih igrača prepoznao nebranjeni prostor i sjajnim udarcem doneo tri boda svojoj ekipi.

 

 

Češka im je dala gol tako što su linije tima bile daleko jedna od druge što su ovi znali da iskoriste.

 

 

Protiv Portugala Švajcarci su slabo komunicirali i preuzimali fudbalere, pa ih je Diogo Žota svojom kretnjom surovo kaznio.

 

 

Komunikacije nije bilo ni kod gola Kristijana Ronalda kada je Diogo Žota svojom kretnjom uspeo da natera Švajcarce na veliku grešku.

 

 

Bizaran je i pogodak koji su Švajcarci primili u Češkoj od domaće selekcije...

 

 

A imaju i veliki problem prilikom iznošenja lopti sa svoje polovine.

 

 

Dakle, kada se sve sabere i oduzme - Piksijeva četa ima veliku šansu da protiv Švajcarske dokaže kvalitet i stigne do tri boda vredna plasmana u osminu finala Svetskog prvenstva!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading