ATOMSKA SRBIJA LOMI ŠVAJCARSKI SAT! Sastav Orlova pred meč odluke od koga se trese Katar! Potencijalni tim!

Autor:

Sport

01.12.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije u petak od 20 časova igra meč odluke protiv Švajcarske u direktnom obračuna za plasman u drugu fazu Mundijala u Kataru.

ATOMSKA SRBIJA LOMI ŠVAJCARSKI SAT! Sastav Orlova pred meč odluke od koga se trese Katar! Potencijalni tim!

Foto: Starsport/Ilustracija

Srbiju samo pobeda vodi u osminu finala Mundijala, dok je Švajcarskoj podsetimo dovoljan i bod, pod uslovom da Kamerun ne napravi veliko iznenađenje i savlada moćni Brazil.

Kako sada stvari stoje i prema izjavama našeg selektora Dragana Stojkovića Piksija, "orlove" u petak možemo očekivati u moćnom, superofanzivnom sastavu.

Napad Srbije trebalo bi da predovde Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović, dok će iza njih stajati naš kapiten i "paker" Dušan Tadić.

Republika

Foto: Starsport

Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović

Sredina terena biće prepuštena Sergeju Milinkoviću-Saviću, a jedina dilema biće pozicija defanzivnog veznog igrača. Nemanja Maksimović je bio fantastičan protiv Kameruna, ali i ruku na srce, Saša Lukić je takođe u odličnoj formi.

Na krilu možemo očekivati standardan tandem - Živković i Kostić, dok bi defanzivnu liniju trebalo da čine Milenković, Pavlović i najverovatnije Miloš Veljković, uz mogućnost da iskusni Stefan Mitrović dobije šansu od prvog minuta umesto štopera Verdera.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović slavi gol protiv Kameruna

Sada je sve na Piksiju i našim momcima, Srbija u petak staje i cela nacija biće pored malih ekrana sutra od 20 časova.

Potencijalni sastav Srbije:

Vanja Milinković-Savić - Milenković, Veljković (Mitrović), Pavlović - Živković, Lukić (Maksimović), Sergj Milinković-Savić, Kostić - Dušan Tadić, Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading