ŠVAJCARCI OVO NEMAJU! Ohrabrujuća vest za Srbiju pred MEČ ODLUKE na Mundijalu u Kataru!

Autor:

Sport

01.12.2022

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najvredniji as našeg nacionalnog tima neuporedivo vredniji od prve zvezde Švajcaraca.

ŠVAJCARCI OVO NEMAJU! Ohrabrujuća vest za Srbiju pred MEČ ODLUKE na Mundijalu u Kataru!

Foto: Tanjug/AP

Duel Mitrovića i Rodrigeza

U petak od 20 časova na programu je meč Srbije i Švajcarske, koji će odlučiti putnika u nokaut fazu Mundijala, a prema podacima specijalizovanog sajta "Transfermarkt", "Orlovi" su znatno vredniji od "Sajdžija".

DEŠAVANJA IZ KATARA MOŽETE PRATITI UŽIVO NA NAŠEM LAJV BLOGU

Pomenuti izvor je ukupnu vrednost srpske reprezentacije procenio na oko 360 miliona evra, dok su Švajcarci vredni 80 miliona evropskih novčanica manje.

Ubedljivo dva najskuplja srpska igrača nastupaju u Seriji A. Prvi je centarfor Juventusa Dušan Vlahović sa 80 miliona evra, a prati ga vezista Lacija Sergej Milinković-Savić.

Republika

Foto: Printscreen/Transfermarkt

Vrednost Srbije

Sa druge strane, prema "Transfermarkt-u" Švajcarska ima znatno izbalansiraniji tim, pošto je najvredniji igrač defanzivac Mančester sitija Manuel Akanđi sa 30 miliona, ispred kapitena Granita Džake (28 miliona).

Interesantan je podatak da je švajcarski treći najvredniji as golman Borusije Dortmund Kobel, koji ni ne brani pored sjajnog Jana Zomera, a čija cena iznosi oko 25 miliona evra.

Republika

Foto: Printscreen/Transfermarkt

Vrednost Švajcaraca

Podsetimo, "Orlovi" sutra imaju imperativ pobede, dok u drugom meču naše grupe G igraju Brazil, sa rezervistima, i Kamerun.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading