Lukaku TRAGIČAR poslao Hrvate u osminu finala Mundijala, Maroko prvi u grupi!

Autor:

Sport

01.12.2022

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je jasno u grupi "F" na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu.

Lukaku TRAGIČAR poslao Hrvate u osminu finala Mundijala, Maroko prvi u grupi!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalske reprezentacija Hrvatske i Maroka plasirali su se u osminu finala Mundijala u Kataru.

"Kockasti" su uspeli da odigraju nerešeno (0:0) protiv Belgije i tako sa pet osvojenih bodova iz tri odigrana meča zauzmu drugo mesto u svojoj grupi.

Sredinom prvog dela meča Hrvatima je dosuđen penal, ali je Entoni Tejlor poništio tu odluku nakon VAR intervencije. Imala je Belgija šansu da preko Lukakua dođe do pobede, međutim, iskusni špic je promašio prazan gol sa svega nekoliko metara.

Lukaku je isto ponovio i u 90. minutu duela kada sa dva metra nije uspeo da pogodi gol...

U drugom meču današnjeg programa Maroko je savladao Kanadu sa 2:1 i zauzeo prvo mesto u svojoj grupi sa ukupno sedam osvojenih bodova.

Golove za Maroko na današnjem meču postigli su Hakim Zijeh nakon velike greške Milana Borjana i En Nesiri sredinom prvog dela. Jedini pogodak za Kanadu bio je štopera Maroka Aguerda koji je uspeo da ostigne autogol.

 

Standings provided by Sofascore

 

Maroko sada čeka rivala iz grupe "E, a za to mesto bore se Kostarika, Nemačka i Japan. Sa druge strane Španija će verovatno zauzeti prvo mesto na tabeli jer je dovoljan bod iz meča sa Japanom, dok Nemci igraju protiv Kostarike - oba ova duela zakazana su za 20 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading