SJAJAN ČLANAK FIFE: Detaljno objašnjene kalkulacije - evo šta sve VODI Srbiju u DRUGU FAZU!

Autor:

Sport

29.11.2022

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan tekst koji pomaže da se jasno shvate sve kalkulacije pred poslednju rundu.

SJAJAN ČLANAK FIFE: Detaljno objašnjene kalkulacije - evo šta sve VODI Srbiju u DRUGU FAZU!

Foto: Tanjug/AP

"Lusail arena" u Kataru

Svetsko prvenstvo u Kataru ulazi u završnu fazu grupno dela turnira, a ostalo je da se odigraju još mečevi u trećem kolu u svih osam grupa.

Deseti dan Mundijala možete pratiti u live blogu.

Na Mundijalu smo do sada videli veliki broj iznenađenja, a pred poslednju rundu samo su Francuska, Brazil i Portugal zvanično osigurale plasman dalje, a nekoliko selekcija je na korak od takvog uspeha.

Ipak, za sve prave ljubtelje fudbala, FIFA je na Tviter profilu objavila detaljan članak u kom tačno stoji šta kojoj državi treba da bi obezbedila plasman u osminu finala.

U tekstu se jasno navodi i šta Srbiji, ali i Švajcarskoj i Kamerunu, treba da bi se plasirali dalje.

- Brazil je već prošao i završiće na vrhu grupe ako odigra nerešeno ili pobedi. Ako Brazil izgubi, a Švajcarska pobedi, prvo mesto će biti odlučeno gol-razlikom.

- Švajcarska će ispasti ako ih pobedi Srbija, ali će dalje proći pobedom. Ukoliko uzmu sva tri boda gol-razlika bi odlučila o prvom mestu u grupi, ako Brazil izgubi od Kameruna. Ako Švajcarska remizira, biće drugi ako Brazil pobedi ili remizira. Ali ako Kamerun pobedi Brazil i Švajcarci uzmu bod, drugo mesto će odlučivati gol-razlika.

- I Srbija i Kamerun moraju da pobede da bi još imali šansu da napreduju. Ako obe ekipe  pobede onda bi drugo mesto između ovih selekcija odlučivala gol-razlika.

Mečevi poslednjeg kola grupe G su na programu u petak, 2. decembra, a utakmice počinju u 20 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading