NOVINAR MU PORUČIO - TI SI IZ SRBIJE: Reakcija Šaćirija u Kataru IZNENADILA je mnoge!

Autor:

Sport

27.11.2022

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

As "Sajdžija" govorio o sastavu nacionalnog tima.

NOVINAR MU PORUČIO - TI SI IZ SRBIJE: Reakcija Šaćirija u Kataru IZNENADILA je mnoge!

Foto: Tanjug/AP

Džerdan Šaćiri

Reprezentativac Švajcarske Džerdan Šaćiri, ozloglašen u domaćoj javnosti zbog negativnih izjava o Srbiji, imao je neočekivanu reakciju tokom komunikacije sa novinarima u Kataru.

DEŠAVANJA IZ KATARA MOŽETE PRATITI UŽIVO NA NAŠEM LAJV BLOGU

Naime, jedan predstavnik medija iz Bangladeša poručio je Šaćiriju da dolazi iz Srbije, a krilni as rođen u Gnjilanu praktično nije reagovao, već je ljubazno odgovorio na pitanje o "internacionalnom" sastavu reprezentacije Švajcarske.

Trener je već rekao da ima mnogo imigranata u Švajcarskoj i ima nas zaista različitih nacionalnosti, ali igramo za Švajcarsku i želimo da damo sve najbolje našoj zemlji. Svaka utakmica za Švajcarsku je za mene posebna i uživam. Lepo je videti toliko naših navijača, uvek je lepo da zemlja koja ima dosta stranaca može da ima uspešan fudbalski državni tim. Nije to nešto što se vidi svakog dana...- rekao je Šaćiri koji je još jednom istakao da mu je veliko zadovoljstvo što je reprezentativac Švajcarske i da se raduje sutrašnjoj utakmici sa Brazilom (ponedeljak, 17.00).

Republika

Foto: Tanjug/AP

Šaćiri i Džaka

Podsetimo da će u ponedeljak na teren i Srbija, koja će od 11 časova odmeriti snage sa selekcijom Kameruna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading