IZGUBILI, A SLAVE! Navijači Kameruna ŠOKIRALI planetu! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.11.2022

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta bi bilo da su ostali neporaženi?

IZGUBILI, A SLAVE! Navijači Kameruna ŠOKIRALI planetu! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Navijači Kameruna

Fudbalska reprezentacija Švajcarske savladala je Kamerun na startu Svetskog prvenstva u Kataru.

Republika

Gol je postigao Bril Embolo u 48. minutu i na taj način srušio je snove svima u svojoj domovini, pošto je on rođen upravo u Kamerunu.

Odlično su odigrali Kamerunci, posebno u prvom poluvremenu, imali su nekoliko zicera koje je uspeo da neutrališe fenomenalni golman Švajcarske Jan Zomer, te su pokazali da će biti tvrd orah "Orlovima" protiv kojih će igrati u ponedeljak od 11 časova. 

I pored poraza, Kamerunci se nisu previše potresli. Navijači ove reprezentacije po završetku meča su slavili uz pesmu i na taj način šokirali planetu. Naš specijalni izveštač sa lica mesta doneo nam je snimak koji to potvrđuje, a uspeo je i da razgovara sa jednim od navijača.

Specijalno za naš portal, Kamerunac Bez Dango, je istakao:

- Nisam srećan. Ne znam šta se desilo. Želeli smo da pobedimo. 

Sa druge strane, navijača Švajcarske u Kataru nema jer oni navodno poštuju ljudska prava, pa zbog toga nisu želeli da se zapute na Mundijal. Zanimljivo je da se upravo u toj zemlji ljudska prava često zanemaruju.

U ovoj grupi nalaze se još i Srbija i Brazil, a selektor "Orlova" Dragan Stojković Piksi, istakao je da se ne plaši narednog rivala:

Očekujem dobru Srbiju koja će napraviti dobar rezultat. Brazil je veoma srećan što ima četiri napadača, a odbrana? Brazil je sjajan tim, a za mene je ovo zlatna generacija, a mi očekujemo veoma tešku utakmicu. Međutim, kao tim moramo imati svoj stil fudbala. Moramo da pokažemo tehničko-taktičke karakteristike. Meč počinje sa 0:0, Brazil ima šanse, ali ima i Srbija. Ne plašimo se nikoga, pa ni Brazila. Nema potrebe za tim - rekao je Dragan Stojković.

Posle Brazila, očekuju nas dueli sa Kamerunom (ponedeljak, 28. novembar, 11:00) i Švajcarskom (petak, 02. decembar, 20:00).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading