NEKOM LETO, A NEKOME ZIMA: Kako se navijači iz različitih delova sveta bore sa VISOKIM TEMPERATURAMA! (FOTO)

Autor:

Sport

24.11.2022

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivo je u Kataru.

NEKOM LETO, A NEKOME ZIMA: Kako se navijači iz različitih delova sveta bore sa VISOKIM TEMPERATURAMA! (FOTO)

Foto: republika.rs/Dražen Ostojić

Detalji sa meča Švajcarska - Kamerun

Svetsko prvenstvo se ove godine održava u novembru i decembru, ali i pored toga što je u većem delu planete zima, u Kataru su temperature veoma visoke.

Republika

Tokom meča Švajcarska - Kamerun bilo je 28 stepeni, a organizatori su odlučili da upale klime koje su napravile kontra efekat!

Temperatura je spuštena na 15 stepeni, pa su se navijači, ali i novinari i obezbeđenje propisno rashladili, pa čak i smrzli.

Najteže je bilo Japancima koji nisu krili da im nije prijatno, jedan Italijan sedeo je sa kapuljačom na glavi, dok je obezbeđenje nosilo trenerke. Zaista, jako čudno kada je bez klime temperatura skoro pa tropska!

Slična temperatura na terenu, ali i na tribinama očekuje nas i na utakmici Srbija - Brazil, a kome će to više odgovarati ostaje da se vidi. Jedno je sigurno, selektor "Orlova" Dragan Stojković Piksi u ovu utakmicu ulazi bez straha!

Očekujem dobru Srbiju koja će napraviti dobar rezultat. Brazil je veoma srećan što ima četiri napadača, a odbrana? Brazil je sjajan tim, a za mene je ovo zlatna generacija, a mi očekujemo veoma tešku utakmicu. Međutim, kao tim moramo imati svoj stil fudbala. Moramo da pokažemo tehničko-taktičke karakteristike. Meč počinje sa 0:0, Brazil ima šanse, ali ima i Srbija. Ne plašimo se nikoga, pa ni Brazila. Nema potrebe za tim - rekao je Dragan Stojković.

Sa druge strane, Brazilci se plaše Aleksandra Mitrovića, a više o tome možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading