VRELE DAME MUNDIJALA: Od Larise do Ivane - zbog njih su muškarci "SEKLI VENE"! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

24.11.2022

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dizale su atmosferu na tribinama iz dana u dan.

VRELE DAME MUNDIJALA: Od Larise do Ivane - zbog njih su muškarci "SEKLI VENE"! (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug/AP, Instagram/laritzaparraga, viki_odintcova, Republika.rs/ Dražen Ostojić

Vrele navijačice koje su obeležile Mundijale

Svetsko prvenstvo ne bi bilo isto bez njih! Vrele dame Mundijala iz turnira u turnir često zasene i najveće fudbalske zvezde, pa u drugi plan bace Lea Mesija, Kristijana Ronalda, Nejmara i ostale.

Počevši od 2010. godine i Larise Rikelme koja je oskudno odevena zdušno bodrila Paragvaj i oduševila muškarce širom planete, svako Svetsko prvenstvo ima svog ženskog heroja na tribinama. Zbog njih fudbal na trenutak staje, pa se često propuštaju epski detalji i golovi „za Puškaša“ jer su oči uprte upravo u ove dame.

Posle Larise, koja je u potpunosti obeležila Svetsko prvenstvo 2010. godine, postavljene su visoke lestvice i jako težak domaći zadatak. Ipak, četiri godine kasnije, devojka iz Ekvadora, Larica Paraga Arteaga, mamila je poglede i uzdahe širom Brazila i domaći zadatak uradila je savršeno.

Mundijal u Rusiji sinonim je za Viktoriju Odincovu. Prelepa Ruskinja došla je u centar pažnje svetske javnosti i posle Mundijala počela je da puni naslovnice svetskih magazina. Popularna Viki i dalje je jedan od najlepših modela planete, a njen Instagram profil prati preko pet miliona ljudi.

Republika

Foto: Instagram/viki_odincova

Viktorija Odincova

 

Za kraj, dolazimo i do Svetskog prvenstva 2022. godine. Mundijal u Kataru i dalje traje, ali je, bar za sada, sve dame na tribinama zasenila vrela Hrvatica Ivana Knol. Ona je obučena u boje hrvatske reprezentacije, prati „kockaste“ svuda i izaziva ogromnu pažnju. U razgovoru sa našim specijalnim izveštačem sa lica mesta otkrila je da želi sudar Srbije i Hrvatske u Kataru.

Republika

Foto: Republika.Rs/ Dražen Ostojić

Ivana Knol

 

- Volela bih Srbiju u nokaut fazi. Bodrim vas dotle jer hoću da vas tad dobijemo - rekla je atraktivna Ivana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading