SKANDALČINA: Kamenovana kuća ljubimca navijača crveno-belih

Autor:

Sport

26.11.2022

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užas.

SKANDALČINA: Kamenovana kuća ljubimca navijača crveno-belih

Foto: Starsport

Milan Rodić i Bril Embolo

Fudbalska reprezentacija Švajcarske je u prvom kolu Svetskog prvenstva u Kataru savladala Kamerun minimalnim rezultatom, a jedini pogodak na utakmici postigao je Bril Embolo.

Napadač Monaka je u 48. minutu zatresao mrežu zemlje u kojoj se rodio, a odmah potom se i izvinio navijačima afričke reprezentacije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Bril Embolo se izvinjava posle gola koji je dao Kamerunu

Međutim, to izvinjenje nije zadovoljilo narod u Kamerunu, pa je nekoliko huligana otišlo da kamenuje rodnu kuću ljubimca navijača crveno-belih iz Kneževine.

- Ostavite mi sina na miru - molila je Žermen Embolo, Brilova majka.

Nastavila je tada u dahu.

Švajcarska ga je fudbalski odgajila i on je samo obavio posao za tu državu. A vi (Kamerunci, prim. aut), umesto da i sami trenirate talente, samo se bavite smicalicama. Morate da date određenu sumu novca kako biste bili u Utopiji (kompanija koja se bavi pi-arom Samuela Etoa, aktuelnog predsednika tamošnjeg fudbalskog saveza) dok Švajcarci obrazuju moje dete - vikala je gospođa Embolo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading