NADA TOPČAGIĆ ZAVIJENA U CRNO: Pevačica 40 dana nakon tragedije ne može da se oporavi! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.11.2022

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Topčagić suočila se sa teškim danima, nakon tragičnog ishoda sa njenim psom.

NADA TOPČAGIĆ ZAVIJENA U CRNO: Pevačica 40 dana nakon tragedije ne može da se oporavi! (FOTO)

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nada Topčagić

Pevačica Nada Topčagić nedavno je izgubila psa Badžu, a pevačica nije krila koliko je to teško podnela.

- Danas mi je jedan od najtužnijih dana u životu. Posle 15 godina rastala sam se od svog ljubimca, mog dragog Badže. Moj Baki bio je ljubimac svih koji su ga upoznali, a naročito komšija.

 

 

- Mnogo ćeš mi nedostajati moj Badžice i zauvek ću te čuvati u srcu. Volela te i zauvek će te voleti tvoja Nada – napisala je Nada tada na svom Fejsbuk profilu.

Sada društvenim mrežama kruži snimak na kojem pevačica govori o tome da će psu dati 40 dana, a to je naišlo na mnoštvo reakcija javnosti.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nada Topčagić

 

Tužna sam, to publika ne sme da primeti, ali imam psa, 15 i po godina, staford, juče sam zvala veterinara, moraće da ga uspavaju. Borim se, njemu je sve otkazalo, zvala sam veterinara, rekli su mi da mu mogu vaditi krv, ali to više nema... Funkcije su mu otkazale.. Sad razmišljam da mu produžim još život, to će biti stravično, ne znam, još ću da vidim. Jako mi je teško, a sa mnom je od tri meseca. Idem na Taru, njega više nema, idem na more, njega nema... Jako mi je teško. Gde ga sahraniti, šta ću sa njim? - govori Nada za Republika.rs i dodaje:

- Zvaću čoveka da mu napravi sanduče, ja ću pokupiti sve njegove stvari, nisam mogla da se saberem sama sa obom, rastajem se od drage osobe. Svi mi kažu da ga ne uspavam, ali on samo pije vodu, veterinar mi je rekao da su mu bubrezi otkazali. Meni komšinica kaže: ,,Šta ćeš sa njim? Neću ja nikom da pričam", šta ona ima da priča, ja ću ga sahraniti na mom placu. Jako je bolno! Kako se to sad dešava, kada ja treba da idem da pevam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading