Leo Mesi objavio KATASTROFALNE VESTI pred Mundijal!

Autor:

Sport

16.11.2022

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako bude tako, fudbal više nikada neće biti isti.

Leo Mesi objavio KATASTROFALNE VESTI pred Mundijal!

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji ove igre, Argentinac Lionel Mesi, objavio je da razmišlja o kraju karijere.

Na predstojećem Svetskom prvenstvu, koje se održava od 20. novembra do 18. decembra u Kataru, Mesi će pokušati da ostvari san i stigne do titule šampiona planete sa svojom zemljom.

Ipak, posle toga, verovatno neće još dugo igrati.

Volim da igram i i uživam u tome, jedina stvar koju sam radio ceo život je igranje fudbala i siguran sam da ću ostati povezan s njim, iako ne znam kako. Mislim da neću još dugo igrati - poručio je Argentinac za katalonski "Sport".

Bilo je priča da će Mesi karijeru završiti u domovini, da će se vratiti u Barselonu ili čak otići u Sjedinjene Američke Države, ali sada je on sam promenio način razmišljanja.

- Ne znam, puno stvari se događa. Bio je to san koji sam imao od malih nogu, da igram u Argentini, otišao bih na teren i želeo da sam tamo. Ali, danas... Ovde mi je porodica, troje dece, imali smo veliku promenu u životu (odlazak u Pariz, prim. aut.) koja je bila teška za mene i moju porodicu. Preboleo sam to i sada sam fantastično - istakao je Leo Mesi.

Sve ovo govori da bi Mesi mogao posle ovog leta čak i da završi karijeru kako bi se posvetio porodici, posebno ako ispuni i sledeći veliki cilj - osvajanje Svetskog prvenstva. To bi definitivno bila katastrofa za sve prave ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu jer bi fudbal izgubio čarobnjaka u čijim igrama smo godinama unazad uživali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading