ISPLIVAO REDAK SNIMAK RADE MANOJLOVIĆ: Evo kako je pevačica izgledala na početku karijere, pljušte komentari na mrežama (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.11.2022

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović na početku karijere pokazivala je veliki potencijal za muzičku scenu

ISPLIVAO REDAK SNIMAK RADE MANOJLOVIĆ: Evo kako je pevačica izgledala na početku karijere, pljušte komentari na mrežama (VIDEO)

Foto: ATA Images

Radu Manojlović domaća publika prvi put je spazila 2007. godine u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", gde je kupila mnogobrojnu publiku, kako svoji glasom, tako i stazom, a i dan danas je visoko pozicionirana na domaćem estradnom nebu. 

Naime, na Tviteru pojavio se Radin snimak s početka njene karijere, na kojoj peva pesme Silvane Armenulić "Srećo moj", a pevačica nije krila koliko se obradovala što vidi snimak koji je nastao pre mnogo godina. 

-Hvala ti za ovaj snimak - zahvalila se pevačica tviterašu koji joj ga je pronašao, a ispod snimka ređali su se samo pozitivni komentari. 

"Brutalno otpevano", "Bravo Rado", "Joj, kako si zgodna", "Da mi pevaš kada se budem ženio" - glasili su samo neki od komentara ispod snimka na Tviteru. 

Republika

Foto: N. Pančić

 

Podsetimo, na društvenim mrežama pojavio snimak kako gosti sa jednog slavlja na kom je Manojlovićeva nastupala, Radin bakšiš supljaju metlom i đubrovnikom, zbog čega je pevačica naišla na oštre kritike. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading