KOŠMAR ZA PIKSIJA I SRBIJU: "Orlovi" u Katar idu bez ijednog špica?

Autor:

Sport

06.11.2022

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do prvenstva je ostalo samo 14 dana, a situacije je jako loša za našu reprezentaciju.

KOŠMAR ZA PIKSIJA I SRBIJU: "Orlovi" u Katar idu bez ijednog špica?

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Dušan Vlahović, napadač Juventusa i jedan od najbitnijih igrača naše selekcije, ne nalazi se u protokolu za večerašnju utakmicu Serije A, u kojoj se "Stara dama" sastaje sa ekipom Intera.

Iako su brojni mediji tokom nedelje prenosili da je Vlahović bolje, i da će zaigrati u velikom derbiju Italije, ispostavilo se da Srbina nećemo gledati ni u večerašnjoj utakmici, što sigurno "pali alarme" kod Piksija.

Tokom ovog vikenda, u protokolu se nije našao ni Aleksandar Mitrović, a razlog je povreda zgloba, a danas nismo gledali ni Sergeja Milinkovića-Savića, koji se nije našao u sastavu Lacija, ali zbog žutih kartona.

Foto: Starsport

Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović u dresu Srbije

Na današnjoj utakmici Serije a, Luka Jović je zamenjen na poluvremenu u pobedi svoje Fiorentine, a i dalje se ne zna da li je u pitanju povreda ili taktička zamisao. Još nekoliko igrača je proteklih nedelja imalo problema sa povredama, pa je pravo pitanje koga ćemo sve videti na spisku Piksija.

Kada se sve uzme u obzir, jasno je da Srbija u vrlo nezavidnoj poziciji čeka predstojeći Mundijal u Kataru, a Dragan Stojković Piksi, ali i cela nacija, mogu samo da se nadaju da povrede nisu teže prirode i da će svi oni biti spremni za početak turnira. Ukoliko neko od njih ne bude spreman, možemo na spisku očekivati neko iznenađenje, poput Dejana Joveljića, Đorđa Jovanovića ili možda Aleksandra Pešića.

Svetsko prvenstvo u Kataru počinje 20. novembra, utakmicom između domaćina i selekcije Ekvadora, dok će Srbija debi na prvenstvu imati 24. novembra, kada će se sastati sa reprezentacijom Brazila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading