VOJAŽ PROGOVORIO O NOVOJ VEZI: Nakon AFERE sa Đinom DŽinović, reper priznao sve!

Autor:

Zabava

06.11.2022

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihajlo Veruović poznatiji kao Vojaž progovorio je o novoj devojci!

VOJAŽ PROGOVORIO O NOVOJ VEZI: Nakon AFERE sa Đinom DŽinović, reper priznao sve!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

U novom izdanju emisije "Premijera - Vikend Specijal" neplanirano mu se pridružio mladi reper Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž.

Vojaž se, kako je istakao, slučajno našao na prestoničkom aerodromu, i to kako bi pokupio svog prijatelja.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Vojaž u Premijeri

 

- Odlično sam, u maloj žurbi, ali sve je dobro. Došao sam da pokupim druga. Ima mnogo nastupa, prezadovoljan sam zaista, od prošle nedelje smo statistički zvanično postali najslušaniji na čitavom Balkanu, tako da to je jedan veliki pehar za mene i ceo moj tim - kaže reper.

Kako u muzičkim vodama već par godina uspešno pliva, Vojaž se nedavno našao i na velikom platnu u jednom filmskom ostvarenju, te okrio da mu to nije bilo nimalo lako.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Vojaž u Premijeri o novoj vezi

 

- Mnogo teže, godinama se već bavim muzikom i ona mi je strana kao gluma, tako da videćemo. Voleo bih da se isprobam u još nekoj ulozi, ali o tome ne odlučujem ja - ističe Veruović, a onda se osvrnuo i na svoj emotivni status:

- Nisam ni sa jednom javnom ličnošću, ali zaljubljen - jesam. Nisam još uvek zauzet - priznao je Vojaž, još jednom stavljajući tačku na priče da je u ljubavi sa Đinom Džinović, ćerkom Harisa Džinovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading