"IZABRALA SAM TEŽI PUT NA ESTRADI" Cakana otvorila dušu o karijeri, a OVA pevačica progovorila o POSKUPLJENJU: "Nisam promenila navike" (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.11.2022

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Gorki list" je večeras priredio zabavu, a tom prilikom mnoge poznate ličnosti okupile su se kako bi uveličale proslavu.

"IZABRALA SAM TEŽI PUT NA ESTRADI" Cakana otvorila dušu o karijeri, a OVA pevačica progovorila o POSKUPLJENJU: "Nisam promenila navike" (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Cakana

Večeras je gala proslava ,,Gorskog lista", a tom prilikom mnoge poznate ličnosti okupile su se kako bi uveličale događaj. Među njima su večeras i pevačice Dragica Radosavljević Cakana, Jelena Tomašević i Ana Stanić

Jelena Tomašević progovorila je da li i na koji način poskupljenje uticalo na njen džep:

- Poskupljena su na svakom koraku, javljaju mi i prijatelji iz inostranstva, molimo Boga da što pre stane i da ne rastu cene više - rekla je Jelena.

Sa druga strane Cakana je otkrila koja je tajna njenog izgleda, kao i koliko joj je teško bilo kroz karijeru da se izbori za svoje mesto na estradi.

Republika

Foto: Republika.rs

Dragica Radosavljević Cakana

 

- Ja sam odabrala teži šut, baveći se tradicionalnom muzikom, a ne modernom, to je svakako teži put - izjavila je Cakana i dodala tajnu njenoj izgleda:

- Tajna je kao i Gorki list, dugo trajanje. Ja sam uvek vesela i raspoložena, ali ja mogu da popijem vodu i da se veselim.

-Ja sam primetila benzin, a sad kod garderobe i nisam primetila poskupljenja. Šta menja kod mene, ne znam, imam svest o tome da kada odem na večeru ili ručak, da će koštati više, ali nisam promenila svoje navike, ostalo je manje-više isto - izjavila je Ana Stanić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading