VOJVODINA PROŠLA U POLUFINALE KUPA SRBIJE NA IDENTIČAN NAČIN KAO PARTIZAN! Golmani su danas "u modi"!

Autor:

Sport

10.04.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbuđenja na sve strane!

VOJVODINA PROŠLA U POLUFINALE KUPA SRBIJE NA IDENTIČAN NAČIN KAO PARTIZAN! Golmani su danas "u modi"!

Foto: Starsport

Fudbalski tim Vojvodine uspeo je da se plasira u polufinale Kupa Srbije nakon veoma uzbudljive utakmice protiv Čukaričkog. Čini se da su danas golmani u centru pažnje, pošto je posle Aleksandra Jovanovića Lazar Carević bio junak utakmice sa dve briljantne odbrane u penal seriji, čime je obezbedio svom timu 12. učešće među četiri najbolje ekipe u ovom takmičenju.

U 50. minutu utakmice, Vukan Savićević je sjajnim solo prodorom doneo prednost Vojvodini. Njegov precizan udarac sa 14 metara savladao je golmana Čukaričkog, ostavljajući ga bez šanse da zaustavi loptu koja je završila u mreži tik pored leve stative.

Republika

Foto: Starsport

Slavlje Vojvodine

Nakon vođstva Vojvodine, Čukarički je uspeo da izjednači rezultat u 67. minutu, kada je Đorđe Ivanović iskoristio pas od strane Kovača i preciznim udarcem savladao golmana Vojvodine. Tokom utakmice, obe ekipe su imale nekoliko izuzetnih prilika, ali su se istakli sjajni golmani koji su sprečili dodatne golove.

U tom ritmu se nastavilo i posle regularnog dela. U penal seriji, golman "stare dame" je pokazao izuzetnu koncentraciju i veštinu braneći udarce Nemanje Milojevića i Vukašina Jovanovića. Njegove dve odbrane za pobedu od 3:4 su bile presudne za plasman Vojvodine u polufinale, a saigrači su mu nakon utakmice priredili veliko slavlje.

Tako smo dobili i drugog polufinalistu Kupa Srbije koga tamo od ranije danas čeka Partizan koji je savladao Voždovac takođe posle boljeg izvođenja jedanaesteraca 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading