SLIČICE ZA EURO 2024 SE IŠČEKUJU SA NESTRPLJENJEM: Otkrivamo ZAŠTO ih još nema na kioscima!

Autor:

Sport

10.04.2024

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliži se najlepši period 2024. godine...

SLIČICE ZA EURO 2024 SE IŠČEKUJU SA NESTRPLJENJEM: Otkrivamo ZAŠTO ih još nema na kioscima!

Foto: Topps

Kao bomba odjeknula je vest da posle gotovo pola veka "Panini" neće biti ta kompanija čije ćemo sličice moći da sakupljamo kada na red dođe nova kontinentalna ili svetska smotra, barem kada je u pitanju Evropsko prvenstvo u Nemačkoj ove godine.

Svaki pravi muškarac pre no što startuje šampionat ima već popunjen dobar deo albuma, ali će ovog puta to izgledati nešto drugačije nego inače, pošto će kompanija "Tops" biti ta koja će proizvoditi malu stvar koja nas učini najsrećnijim ljudima na svetu.

Ipak, nije to prvi slučaj da "Panini" pauzira neko takmičenje. Slična stvar se dogodila i za Svetsko prvenstvo 1994. godine i Euro 96. Tada Italijani takođe nisu imali prava, a pojavio se  "Upperdeck",  a potom i '"Merlin". Pored njih je bilo i drugih nezvaničnih proizvođača, pa se na kraju ubrzo sve vratilo na mesto na kom je bilo sve do sada.

Tom prilikom, "vatreni" skupljač sličica Rade iskazao je nadu da će nove kartice izaći do kraja meseca, ali i brigu zbog toga što više neće biti tako lako doći do njih.

- Trebalo bi da izađu uskoro. Nemamo zastupnika, tako da generalno nismo u situaciji kao što je to bilo kada je "Polidor" to činio za "Panini", "Tops" je sada proizvođač i njih je prošle godine uvozio "Global press", ali oni su samo uvoznici, pa mi dobijamo remitendu, tako da ostajemo u problemu. Biće, kažu, pričaju nešto krajem meseca, ali kad, šta i kako sa sigurnošću zaista ne znam.

Jasno je da, do kakve god promene dođe, odustati od skupljanja sličica nećemo, jer će morati mnogo toga da urade ne bi li nam tu draž "ubili". Mi ćemo svakako uživati, uz, nadamo se, prihvatljive cene kesica...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading