ON JE UPOZNAO NOVU DEVOJKU TONIJA BIJELIĆA: Nakon razvoda sa Draganom Mirković pruža mu veliku PODRŠKU!

Autor:

Zabava

10.04.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On mu pruća veliku podršku nakon razvoda!

ON JE UPOZNAO NOVU DEVOJKU TONIJA BIJELIĆA: Nakon razvoda sa Draganom Mirković pruža mu veliku PODRŠKU!

Foto: ATA Images, printscreen

Nakon 24 godine zajedničkog života, poznati pevački par, Dragana Mirković i Toni Bijelić, odlučili su da stave tačku na svoj brak. Iako je pevačica više puta davala izjave za javnost u vezi sa ovom situacijom, njen suprug nije želeo da se oglašava povodom ovog događaja.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Vladimir Lukić, Shutterstock

Dragana Mirković i Toni Bijelić

Iznenađujuća informacija koja je izašla na videlo jeste da Toni Bijelić ima veliku podršku svog rođaka, Roberta Bijelića, koji je takođe uspešan pevač. Iako nije toliko poznat u Srbiji, Robert ima veliki broj fanova u regionu, posebno među pripadnicama lepšeg pola. On živi na relaciji Ljubljana–Beč i više puta je nastupao zajedno sa Draganom Mirković.

Iako nije toliko poznat u Srbiji, Robert Bijelić je uspešan pevač sa velikim brojem fanova u regionu. Njegova popularnost posebno je izražena među pripadnicama lepšeg pola, a često nastupa u Sloveniji i Austriji. Njegova podrška Toniju u teškim trenucima definitivno predstavlja važnu podršku za njega.

Republika

Foto: printscreen/TV Happy

Dragana Mirković

Prema navodima iz izvora "Hello" magazina, Toni Bijelić je svoju novu partnerku upoznao sa Robertom. Njih dvoje su zajedno prisustvovali Robertovom nastupu u Sloveniji, što dodatno ukazuje na bliskost i podršku koju Robert pruža Toniju u ovim teškim trenucima.

Podsećanja radi, tokom njihovog braka, Dragana Mirković i Toni Bijelić su dobili dvoje dece, sina Marka i ćerku Manuelu. Ipak, kako je navela folk zvezda u svom saopštenju, ona je odlučila da podnese zahtev za razvod braka zbog nepomirljivih razlika i toga što već duže vreme nisu uspeli da održe zajednicu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vic

11.04.2024 11:16

Ko se više cese za ove dosade !!!!!!