DRAGANA MIRKOVIĆ SPAS PRONAŠLA U MOLITVI NAKON RAZVODA: Pevačica uhvaćena Ispred dvorca sa MUŠKARCEM, evo gde su završili (FOTO)

Autor:

Zabava

04.04.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paparaco snimci folk zvezde iz Beča!

DRAGANA MIRKOVIĆ SPAS PRONAŠLA U MOLITVI NAKON RAZVODA: Pevačica uhvaćena Ispred dvorca sa MUŠKARCEM, evo gde su završili (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Protekle nedelje, mediji su bili ispunjeni vestima o razvodu folk zvezde Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića. Ekipa emisije "Paparaco lov" odlučila je da istraži njihova rodna mesta, počevši od Beča gde se nalazi čuveni dvorac. Kada su stigli u Ebenfurd, videli su Draganin dvorac i iz daleka, a zatim su mu prišli kako bi ga usnimili, kao i detalje na kapiji. Dvorac, star preko hiljadu godina, predstavlja impresivan deo kulturne baštine ovog područja.

Nakon kratkog čekanja, prvi je iz dvorca izašao Marko Bijelić, naslednik Dragane i Tonija, koji je privukao pažnju mnogih devojaka. On je sačekao svoju majku, međutim, nedugo zatim, Dragana i Tonijeva ćerka, Manuela, pridružila im se u automobilu. Porodica je krenula ka crkvi, koja je udaljena oko 25 kilometara od dvorca.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Dragana Mirković posetila sveštenika u Beču

Nakon kratke posete crkvi, porodica se uputila ka domu sveštenika, gde ih je paparaco ekipa i ostavila.

Podsećanja radi, folk zvezda Dragana Mirković nedavno je potvrdila vesti o razvodu od svog supruga Tonija Bijelića, nakon čak dve i po decenije zajedničkog života. Ova vest je iznenadila mnoge, s obzirom na to da je par to vešto skrivao, a pevačica je otkrila da su se zapravo rastali pre tri godine i od tada žive na različitim adresama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading