NISU MOGLI DA ZAUSTAVE KRVARENJE! Tadić se PRISETIO najgoreg događaja u KARIJERI - "Hteo sam da ga UNIŠTIM"! Osveta je IZOSTALA!

Autor:

Sport

25.03.2024

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vođa "orlova" doživeo je neprijatnu situaciju u kvalifikacionom meču za Mundijal.

NISU MOGLI DA ZAUSTAVE KRVARENJE! Tadić se PRISETIO najgoreg događaja u KARIJERI - "Hteo sam da ga UNIŠTIM"! Osveta je IZOSTALA!

Foto: Starsport

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić prisetio se u intervjuu za sajt FSS jednog od najneprijatnijeg trenutka u karijeri - povrede nosa 2016. u meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Velsa. Uz obilno krvarenje, novi rekorder "orlova" u broju odigranih utakmica veoma je teško podneo udarac Velšanina Nila Tejlora.

- Bukvalno 10-15 dana nije mogla da mi stane krv. Doktor u Sautemptonu se čudio, jer sam bukvalno ostao bez krvi. Rekao mi je "Ne možeš da igraš fudbal, uopšte nemaš krvi". Osećao sam se malaksalo, davali su mi krv, gvožđe. Celu utakmicu nisu mogli da zaustave krvarenje. Doktoru Mlađenoviću sam rekao da mi namesti nos i u tom momentu je namestio - rekao je Tadić i dodao:

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Nil Tejlor, tokom igračkih dana u reprezentaciji Velsa

- Nastavio sam utakmicu, žargonski sam hteo da ubijem tog igrača. Bio je to levi bek, Tejlor, igrao je tada u Aston vili. Sledeću utakmicu sam samo razmišljao o tome kako ću da igram protiv njega, kako ću da ga uništim. Mislio sam da ću ga pojesti, njega, loptu, da ću da ga driblam, udaram, nosim na leđima, samo sam o tome razmišljao. I on nije došao. Iznervirao sam se toliko da ne mogu da opišem. Kad sam video da nije na spisku, mnogo mi je bilo krivo.

Foto: www.profimedia.rs

Tadić posle duela sa Tejlorom

Kapiten "orlova" otkriva da nije imao pre i posle toga susret sa Tejlorom:

- Nikad se više nismo sreli. Na terenu sam hteo da se suočimo. On je išao na loptu, što nije bilo realno tu da uradi, hteo sam sportski da ga 'istučem', ali i da ga izvozam, da se oseća loše - nasmejano je zaključio Dušan Tadić.

Fudbalski put srpskog kapitena je posle tog meča odveo u Ajaks i u Fenerbahče, dok je Tejlor posle četiri godine u Aston vili završio karijeru u Midlzbrou 2022. Trenutno je zaposlen kao trener u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i sedi na klupi Gulf junajteda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading