MILETIĆ VERUJE U REPREZENTACIJU PROTIV KIPRA: "Srbija je BOLJA"! Evo od KOG igrača preti najveća OPASNOST!

Autor:

Sport

24.03.2024

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Mislim da imamo sve što je potrebno da napravimo neku lepu priču u Nemačkoj", rekao je nekadašnji fudbaler Partizana.

MILETIĆ VERUJE U REPREZENTACIJU PROTIV KIPRA: "Srbija je BOLJA"! Evo od KOG igrača preti najveća OPASNOST!

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije odigraće sutra drugi pripremni meč pred Evropsko prvenstvo u Nemačkoj. Nakon kraha u Moskvi, protivnik je nešto lakši - selekcija Kipra.

"Orlovi" su u toku današnjeg dana doleteli na "rajsko ostrvo", a tamo se već skoro dve godine nalazi Nemanja Miletić koji nastupa za Omoniju. Nekadašnji igrač Partizana govorio je za "Republiku" pred naredni ispit nacionalnog tima.


Levi bek je istakao da postoji velika razlika u kvalitetu lige u Srbiji i na Kipru.

- Kiparska liga je jedna od neizvesnijih i zanimljivijih, po meni. Ima konstantno šest, sedam ekipa koje se svake godine smenjuju na tronu. Mislim da to nije slučaj kod nas i da je to najveća prednost ovdašnjeg fudbala. Nakon što je počeo rat u Rusiji, mnogo ljudi odatle i iz Belorusije stiglo je ovde, među kojima ima biznismena koji su znatno povećali ulaganja i zato smatram da je liga baš kvalitetna. Sve je više i stranih trenera ovde, tako da mislim da je fudbal ovde na klupskom nivou ispraćen mnogo više nego na reprezentativnom - počeo je Nemanja.

Foto: Starsport

Nemanja Miletić


"Orlovi" su na gostovanju u Rusiji doživeli neočekivani debakl.

- Naravno da mislim da možemo mnogo bolje od toga. Ne mogu da uporedim Kipar i Rusiju jer mislim da je prošli rival mnogo kvalitetniji. Jeste taj crveni karton bio nesrećan slučaj, ali oni su to maksimalno iskoristili i pokazali o kakvoj se reprezentaciji radi. Svakako, mogli smo i morali bolje, ali je možda i dobro što se to desilo da malo "trgne" igrače, jer mislim da imamo sve što je potrebno da napravimo neku lepu priču u Nemačkoj ako budemo pravi, iako nam grupa uopšte nije lagana - dodao je igrač Omonije.

Od koga nam preti najveća opasnost?

- Mogu reći za Pitasa, špica reprezentacije koji je igrao preprošle godine u Apolonu i dao preko 20 golova, da je "opasan" igrač. Mislim da se od njega može očekivati
najveća opasnost. Opet, siguran sam da je Srbija mnogo kvalitetniji tim od Kipra i da će oni igrati defanzivno, odnosno "vrebati" šanse iz kontranapada - 
zaključio je Miletić za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading