SALDANJA BRUTALNO ODGOVORIO PIKSIJU: "Gledao si samo jednu UTAKMICU"?

Autor:

Sport

18.03.2024

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teške reči brazilskog napadača.

SALDANJA BRUTALNO ODGOVORIO PIKSIJU: "Gledao si samo jednu UTAKMICU"?

Foto: Starsport

Selektor Fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, dao je svoj osvrt na dešavanja u Superligi Srbije, istakavši da vidi Crvenu zvezdu kao novog-starog šampiona. Njegove izjave izazvale su reakcije među fudbalerima, a napadač Partizana Mateus Saldanja izrazio je svoje nezadovoljstvo putem društvenih mreža.

Brazilac nije ostao ravnodušan na Piksijeve izjave, te je putem "Instagrama" napisavši sa čuđenjem "Gledao je samo jednu utakmicu"? 

Foto: Vlada LUKIĆ

Dragan Stojković Piksi

Podsećamo, Piksi je istakao da je utakmica bila izuzetno uzbudljiva, sa mnogo šansi i golova, naglašavajući da je Zvezda pokazala superiornost, ali i izražavajući zadovoljstvo intenzitetom i atmosferom na stadionu.

- Bio sam na stadionu, gledao sam derbi. Mogu vam reći u poslednjih 10 godina nisam video takav derbi. Sve pre toga je bilo negledljivo, mučenje. I po faulovima i šansama. Ovo je bilo dobro. Divan ambijent. Zvezda daleko, daleko bolji tim. Ono što ste videli vi video sam i ja. Dobro je i to. Preokreti, pa drama, pa sve što fudbal može da donese. - Pravo da vam kažem išao sam da vidim derbi uživo zbog Mijailovića i Baždara, koji su na ovom spisku. Generalno sam zadovoljan onim što sam video, iako su stranci glavni igrači. Baš dobar derbi, jako mi se svideo, intezitet, puno šansi, puno golova. Ne znam kako je uopšte Partizan bio do marta meseca na prvom mestu, jer je ogromna razlika u igračkom kadru. Nemerljiv roster. Zvezda će da bude prva, Partizan drugi. Biće interesantno za četvrtu poziciju. Raduje me što se digao Kragujevac. Treća pozicija zagarantovano za Bačku Topolu. Za četvrtu će da bude interesantno. Imamo Čukarički, Vojvodina se digla... Ovo gore je rešeno, o tome nemojte da mislite - rekao je selektor. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading