PIKSIJA ĆE OVO OBRADOVATI! Reprezentativac Srbije nastavio GOLGETERSKI niz! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.03.2024

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova majstorija Petra Ratkova u dresu Salcburga.

PIKSIJA ĆE OVO OBRADOVATI! Reprezentativac Srbije nastavio GOLGETERSKI niz! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Srpski reprezentativac Petar Ratkov nastavlja da pruža fantastične partije za Salcburg u austrijskoj Bundesligi.

Nekadašnji napadač TSC iz Bačke Topole danas je postigao još jedan pogodak za branioca titule u meču protiv Hartberga, čime je potvrdio svoju izuzetnu formu ove sezone.

Igrao se 29. minut utakmice kada je Ratkov iskoristio sjajan centaršut sa slobodnog udarca i glavom poslao loptu u mrežu, čime je doneo svojoj ekipi izjednačenje. Ovo je bio peti gol srpskog napadača u aktuelnoj sezoni, pa je na taj način još jednom potvrdio da Salcburg nije pogrešio kada ga je angažovao.

Petar Ratkov nije samo fizički najviši u svojoj ekipi, već je i na vrhu liste strelaca Salcburga. Njegova sposobnost da postiže golove glavom ga izdvaja u modernom fudbalu, a efikasnost Srbina je ove sezone impresivna. Sa pet postignutih golova već u prvom delu sezone, pokazao je da spada u ključne igrače "bikova", kao i da je uvek kadar da donese pobedu svojoj ekipi.

Ovaj pogodak je samo jedan u nizu sjajnih trenutaka koje je Ratkov pružio ove sezone. Njegova konstantna forma i sposobnost da se istakne u ključnim momentima utakmica čine ga nezamenjivim u timu Salcburga.

Podsetimo, Petar je prošle godine dobio priliku da debituje za fudbalsku reprezentaciju Srbije, kada mu je selektor Dragan Stojković Piksi ukazao poverenje i uvrstio ga na spisak kandidata za prethodne mečeve sa Mađarskom i Crnom Gorom, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading