VELIKI PEH ZA PIKSIJA! Povredio se reprezentativac Srbije!

Autor:

Sport

15.03.2024

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenada napustio trening ekipe.

VELIKI PEH ZA PIKSIJA! Povredio se reprezentativac Srbije!

Foto: Starsport

Srpski reprezentativac Miloš Veljković je bio strelac jednog od dva gola u epskom meču protiv Bugara na leskovačkom stadionu, kojim su "orlovi" posle više od dve decenije izborili odlazak na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj ovog leta.

Loša vest za selektora našeg nacionalnog tima Dragana Stojkovića Piksija je da se iskusni defanzivac iznenada odlučio da napusti današnji trening Verdera iz Bremena, posvećen pripremi sutrašnjeg gostovanja u Berlinu ekipi Uniona (15.30), zbog problema sa leđima.

Veljković je u jednom trenutku legao na leđa, a potom nakon ukazane medicinske pomoći laganim hodom otišao u svlačionionicu.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Veljković slavi gol protiv Bugarske

Podsetimo, srpski defanzivac se tek vratio u tim nakon problema sa kolenom, zaigrao je četvrt časa protiv Borusije iz Dortmunda prethodnog vikenda, ali je sada pod upitnikom za putovanje u Berlin.

Ole Verner, trener bundesligaša iz Bremena, ima ogromnih problema sa odbranbenim igračima svoje ekipe, pošto su mu van konkurencije zbog povreda već trojica igrača Marko Fridl, Amos Piper i Niklas Štark.

Veljković zbog kolena nije igrao od sredine decembra do prošlog vikenda, ali je očigledno pauza ostavila traga. Zasad nije poznato da li je problem sa leđima ozbiljnije prirode ili će srpski defanzivac biti na raspolaganju Verneru.

Podsetimo, Miloša Veljkovića nije bilo na spisku Dragana Stojkovića Piksija za predstojeće mečeve sa Rusijom i Kiprom.

Ove sezone Veljković je odigrao 15 utakmica za Verder u svim takmičenjima i postigao jedan gol, uz jednu asistenciju. Za klub iz Bremena u dosadašnjoj karijeri zabeležio je čak 217 mečeva za "zelene".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading