VELIKAN PONOVO KVARI PLANOVE PARTIZANU! Italijani ZAGRIZLI za Saldanju!

Autor:

Sport

24.03.2024

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vide ga kao zamenu Zapati.

VELIKAN PONOVO KVARI PLANOVE PARTIZANU! Italijani ZAGRIZLI za Saldanju!

Foto: Starsport

Igor Duljaj i Mateus Saldanja

Povreda Mateusa Saldanje - Pitanje formiranja napada Partizana

Najbolji igrač Partizana, Mateus Saldanja, suočava se sa ozbiljnom povredom butnog mišića koja će ga držati van terena u nekom narednom periodu. Ova vest je uzdrmala navijače crno-belih, ali i upravu kluba koja je angažovala specijalnog stručnjaka iz Brazila kako bi pomogao u procesu oporavka udarne igle tima iz Humske.


Interesovanje Torina za Saldanju - Hoće li brazilski napadač napustiti Partizan?

Pored brige oko Saldanjine povrede, u Partizanu se javlja i pitanje da li će "parni valjak" uspeti da zadrži svog najboljeg strelca. Tutosport je izvestio da je Torino, sedmostruki šampion Italije koji se već "vrzmao" oko Brazilca zimus, ozbiljno zainteresovan za Saldanju i da će pažljivo analizirati njegove performanse u narednom periodu.
Republika

Foto: Tanjug/AP

Duvan Zapata

Italijanski mediji prenose da Torino vidi Saldanju kao potencijalnu podršku Duvanu Zapati, s obzirom na to da Kolumbijac već nosi glavni teret ofanzivnog dela tima.


Visoka cena transfera i Saldanjina zahtevna plata

Kako prenose isti izvori, čelnici Partizana ne nameravaju da spuste cenu za transfer Mateusa Saldanje, koja iznosi čak 10.000.000 evra. Takođe, 24-godišnji napadač traži godišnju neto platu od milion i po evra, što dodatno komplikuje potencijalni transfer u italijanski klub.

Ostaje da se vidi kako će se situacija razvijati u narednom periodu, ali jedno je sigurno - Grobari će s nestrpljenjem pratiti razvoj događaja kako bi saznali da li će njihov omiljeni napadač ostati u klubu ili će se preseliti u redove italijanskog giganta

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading