DOŽIVITE ZADOVOLJSTVO DOK STOJITE: Večeras obavezno probajte OVU pozu, strasti će prštati!

Autor: REPUBLIKE/M.OGNJENOVIC

Lifestyle

24.03.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da se zabavite!

DOŽIVITE ZADOVOLJSTVO DOK STOJITE: Večeras obavezno probajte OVU pozu, strasti će prštati!

Foto: Shutterstock

O čemu muškarci misle nakon odnosa

Kada je reč o se*sualnom zadovoljstvu, važno je da parovi budu otvoreni za eksperimentisanje i novitete. U nastavku, predstavljamo nekoliko interesantnih položaja koji mogu obogatiti intimni život i doneti novu strast u spavaću sobu.

Roda položaj


Za izvođenje ove poze potrebna je određena fleksibilnost. Muškarac se oslanja na sto zadnjicom, dok je žena okrenuta ka njemu sa jednom nogom podignutom na sto, a drugom na podu. Partner je dominantniji u ovoj pozi i drži stvari pod kontrolom, dok je ženi omogućena bliskost sa njim.
Republika

Foto: shutterstock

Ne morate voditi ljubav samo u krevetu

"Stoji i ostavi“ položaj


Ova poza podrazumeva ležeći položaj za ženu, ali ne na krevetu, već na bilo kom delu nameštaja do struka. Muškarac stoji pored žene sa njenim nogama na svojim ramenima. Oboje diktiraju tempo kakav žele, a stručnjaci ističu da se dublja veza ostvaruje i intenzivnim kontaktom očima.

"Stoji-dostavi" poza

Partner je okrenut ka ženi koja leži na leđima, sa ukrštenim nogama podignutim ka grudima. Ovaj položaj ne samo da ih čini tesno povezanim već im pruža dobar pogled na oboje.

"Ručna kolica" položaj


Ova poza podseća na ručna kolica, pri čemu muškarac podiže ženu za karlicu i pripija uz sebe. Ovaj položaj je odličan za užitak oba partnera.

Poza 70

Kod ove poze, strast partneri doživljavaju vertikalno. Muškarac počinje na kolenima sa ženinim nogama oko vrata, pa se pažljivo podiže, dok žena izdržava svoju telesnu težinu i uspostavlja ravnotežu. Pozicija je pogodna za oralno zadovoljstvo oba partnera, ali je fizička izdržljivost za njeno izvođenje neophodna.

Eksperimentisanje sa različitim pozama može uneti novu dimenziju u seksualni život parova, pružajući im priliku da istraže nove načine zadovoljstva i intimnosti. Važno je da partneri budu otvoreni za komunikaciju i izražavanje svojih želja kako bi zajedno otkrili šta ih najviše uzbuđuje i ispunjava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading