SPECIJALNI GOST BODRI SRBIJU U MOSKVI: Za Srbiju će ovo Evropsko prvenstvo biti PRAVO!

Autor:

Sport

20.03.2024

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nadam se da je ekipa kadra da uradi nešto"

SPECIJALNI GOST BODRI SRBIJU U MOSKVI: Za Srbiju će ovo Evropsko prvenstvo biti PRAVO!

Foto: fss.rs

Legenda našeg i evropskog fudbala Predrag Mijatović bodriće reprezentaciju Srbije protiv Rusije u Moskvi, a tom prilikom je za FSS dao izjavu u kojoj se dotakao predstojećih izazova koji očekuju nacionalni tim, ali se osvrnuo i na prethodni "sušni" period.

- Da mi je neko te 2000. godine rekao da će reprezentacija čekati toliko na novi plasman na Evropsko prvenstvo ne bih verovao - rekao je nekadašnji jugoslovenski reprezentativac, a onda dodao:

- To je zaista dug period, ali je Piksi prvo odveo reprezentaciju na Svetsko prvenstvo, što je bitno i pozitivno, a zatim i na Evropsko prvenstvo. To je dobar ciklus, povezana dva velika takmičenja, a apsolutno sam siguran da tu nije kraj. Nadam se da je ekipa kadra da uradi nešto i imam osećaj da će ovo Evropsko prvenstvo biti pravo za Srbiju - istakao je Mijatović za sajt FSS.

Selekcija nekadašnje Jugoslavije poslednji meč na EURO odigrala je protiv Holandije i doživela debakl (6:1).

- Bili smo dobar tim, dobra generacija, ali su nas sačekali ti Holanđani sačekali, kao i na Svetskom prvenstvu kada sam promašio penal. Hteli smo da se na Evropskom prvenstvu revanširamo, ali su nas tada baš deklasirali. Srbija je sada u komplikovanoj grupi, jer su sve grupe komplikovane, ali smatram da može da prođe bez problema grupnu fazu, a kasnije je sve moguće - poručio je Mijatović i posebno naglasio da je za Srbiju sjajno što ima vrhunske napadače - Aleksandra Mitrovića, Dušana Vlahovića i Luku Jovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading