NAJBOLJI NAPADAČ NA SVETU O SVOJOJ BUDUĆNOSTI: "Srećan sam ovde, ALI..."

Autor:

Sport

05.03.2024

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Fokusiran sam na teren. Imamo dosta utakmica"

NAJBOLJI NAPADAČ NA SVETU O SVOJOJ BUDUĆNOSTI: "Srećan sam ovde, ALI..."

Foto: Starsport

Erling Haland: Srećan u Mančester Sitiju, ali budućnost neizvesna

Fudbaler Mančester sitija Erling Haland izrazio je pred duel sa Kopenhagenom u Ligi šampiona svoje zadovoljstvo trenutnim boravkom u engleskom klubu, istakavši da je srećan sa ljudima koji ga okružuju. Međutim, istakao je da je budućnost neizvesna i da se nikada ne zna šta ona može doneti.

- Zaista sam srećan u Mančester sitiju. Zaista sam zadovoljan ljudima koji me okružuju: trenerom, direktorima, rukovodstvom... Reći ću nešto što će sada da završi na svim naslovnim stranama - nikada se ne zna šta budućnost može da donese. Možete ovo da napišete, ali morate da napišete i sve ono što sam rekao na početku, a to je da sam sada srećan - rekao je Haland na konferenciji za medije u Mančesteru uoči revanš meča osmine finala Lige šampiona.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Erling Haland

Norveški fudbaler je istakao da u ovom trenutku ne razmišlja o produženju ugovora sa Mančester sitijem.

 - Fokusiran sam na teren. Imamo dosta utakmica. Pre dva dana smo imali derbi sa Mančester junajtedom, sledi Liga šampiona, a u nedelju igramo sa Liverpulom. Moram da se fokusiram na sve to. Propustio sam dosta prilika ove sezone i verovatno ću u budućnosti da promašim još koju. Ljudi će me kritikovati. Da li bi trebalo da razmišljam o tome? Ne - dodao je Haland koji je ove sezone odigrao 31 meč za Mančester siti i postigao je 28 golova u svim takmičenjima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading