VELIKI PROBLEM ZA BARSELONU: Na Napoli bez DVA BITNA igrača!

Autor:

Sport

04.03.2024

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povrede kroje sastav tima.

VELIKI PROBLEM ZA BARSELONU: Na Napoli bez DVA BITNA igrača!

Foto: Tanjug/AP


Fudbaleri Barselone Frenki de Jong i Pedri suočavaju se sa dužim periodom oporavka nakon povreda zadobijenih tokom nedeljnog duela sa Atletik Bilbaom.

Holandski fudbaler De Jong (26) je pretrpeo povredu ligamenata desnog skočnog zgloba, koja će ga držati van terena najmanje četiri nedelje.

Sa druge strane, mladi španski fudbaler Pedri (21) povredio je mišić desne butine i očekuje se da će biti van terena najmanje šest nedelja.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Pedri

 


De Jong je ove sezone odigrao 27 utakmica za Barselonu, dok je Pedri nastupio na 24 meča.

Obojica fudbalera će propustiti revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv Napolija, koji je na programu sledeće nedelje.

Prvi meč između ova dva tima završen je rezultatom 1:1.


Odsustvo De Jonga i Pedrija će predstavljati veliki izazov za Barselonu, posebno u revanš meču Lige šampiona.

Njihov doprinos ekipi tokom ove sezone bio je značajan, te će njihov nedostatak biti primetan na terenu.

Trener Barselone, Ćavi, će morati da pronađe alternativna rešenja i osloni se na druge igrače kako bi nadomestio njihov izostanak.


Napoli će imati priliku da iskoristi odsustvo De Jonga i Pedrija u revanš meču osmine finala Lige šampiona i pokuša da ostvari povoljan rezultat protiv Barselone.

Ovo odsustvo može uticati na taktiku i strategiju tima, te se očekuje da će Napoli pokušati da iskoristi situaciju u svoju korist.


Povrede De Jonga i Pedrija predstavljaju veliki izazov za Barselonu, ali takođe otvaraju priliku za druge igrače da preuzmu odgovornost i pokažu svoj kvalitet.

Sa revanš mečom osmine finala Lige šampiona na pomolu, Barselona će morati da se prilagodi odsustvu dvojice ključnih igrača i pokaže svoju sposobnost da se nosi sa izazovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading