PRVI BRAK U MALOLETSTVU, ŠEMA, PA DECA: Pevačica šokirala priznanjem o burnoj ljubavnoj prošlosti!

Autor:

Zabava

04.03.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlata Petrović razotkriva detalje svojih brakova.

PRVI BRAK U MALOLETSTVU, ŠEMA, PA DECA: Pevačica šokirala priznanjem o burnoj ljubavnoj prošlosti!

Foto: Nikola Mutić

Zlata Petrović

Folk pevačica Zlata Petrović već decenijama intrigira javnost svojim burnim emotivnim životom. Sa prvom udajom kao maloletna, pa sve do trećeg braka već sa 18 godina, Zlata nikada nije birala konvencionalne puteve u ljubavi.

Zlata je uvek otvoreno govorila o svojim emotivnim odnosima, pa i o onima koji su počeli kao "kombinacija". Sa voditeljem Zoranom Pejićem Pejom, Zlata je prvo bila u šemi, da bi na kraju završili u braku i dobili sina Jovana. Ova nekonvencionalna ljubavna priča, kako ona kaže, pokazuje da pravila ne postoje. Iako podržava ideju upoznavanja pre ulaska u ozbiljnu vezu, Zlata ističe da se dešavaju i "ove druge stvari", te da je svako gospodar svog života.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Zlata Petrović

 

- Svako je gospodar sebe i svog života. Da ti kažem, zašto da ne? Sve što ti prija u datom trenutku uradi. Šta uopšte znači kombinacija? - kazala je prvo. - Ja sam sa Pejom legla prvu noć u krevet, bila je kombinacija i mi smo dobili dete. Na kraju smo bili muž i žena. Jednostavno pravila ne postoje. Naravno da je bolje da se prvo upoznate i uvek sam za to, ali se dešavaju i ove druge stvari - dodala je nedavno Zlata.

Nedavno razvedeni Peja ističe da između njega i Zlate nema zle krvi, te da su se rastali kao pravi prijatelji i drugari uz kafu. Ovaj otvoren i iskren pristup razvodu je nesvakidašnji u javnom životu, ali pokazuje zrelost i poštovanje između bivših supružnika.

Zlata Petrović i Peja su svojim primerom pokazali da ljubavne priče nisu uvek klasične i da se i iz nekonvencionalnih kombinacija mogu roditi srećni i ispunjeni odnosi. Svojom iskrenošću, oni su razbili mnoge predrasude i pokazali da ljubav ne poznaje stroga pravila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading