PRVO OGLAŠAVANJE ZLATE PETROVIĆ NAKON SMRTI BRATA: Pevačica skrhana bolom!

Autor:

Zabava

02.03.2024

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlata Petrović se oglasila za Republiku nakon vesti da joj je preminuo brat!

PRVO OGLAŠAVANJE ZLATE PETROVIĆ NAKON SMRTI BRATA: Pevačica skrhana bolom!

Foto: RTV Pink

Danas je premio Đorđe Đorđević Piloš, poznati harmonikaš, brat pevačice Zlate Petrović. Poznati muzičar proveo je poslednje dane u bolnici, gde se borio sa zdravstvenim problemom. Njegova sestra Zlata nije odvajala od njega, pružajući mu podršku tokom njegove hospitalizacije, a tužna vest o njegovom odlasku zatekla ju je nakon nastupa, nakon čega je odmah otputovala u bolnicu, preneli su mediji.

Stupili smo u kontakt sa Zlatom, kako bismo joj izjavili saučešće, a ona se kratko oglasila za naš portal.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Đorđe Đorđević Piloš

- Izvinite molim vas, u bolnici sam - poručila nam je kratko Zlata drhtavim glasom, te priznala da je tužna.

Đorđe Đorđević Piloš se poslednjih meseci suočavao sa ozbiljnim zdravstvenim izazovima, što je rezultiralo njegovim smeštajem u bolnicu. Njegovo zdravstveno stanje bilo je povezano sa problemom jetre, koji je predstavljao ozbiljan izazov za ovog talentovanog muzičara.

Republika

Foto: Republika

Zlata Petrović ispred bolnice nedavno

Njegov odlazak duboko je potresao muzičku zajednicu, a kolege su se oprostile od njega putem dirljivih poruka. Pevač Hasan Dudić izrazio je svoje duboko žaljenje rečima: "Nema više najboljeg među najboljima. Harmonikaš i kompozitor Đorđe Đorđević Piloš nije više među nama, rođeni brat moje bivše supruge Zlate. Moja duša, moj Piloš... Neka je sa anđelima." Takođe, harmonikašica Biljana Pavković uputila je poslednji pozdrav, izražavajući svoje saučešće porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading