HOĆU DA ME GLEDA DOK SE LJUBIM SA NJOM: Šok izjava Adama Adaktara - želi da VARA suprugu na njene oči!

Autor:

Zabava

02.03.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adaktar ne prestaje da šokira javnost, a tek da čujete šta kaže o narkoticima!

HOĆU DA ME GLEDA DOK SE LJUBIM SA NJOM: Šok izjava Adama Adaktara - želi da VARA suprugu na njene oči!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Adam i Andžela

Famozni "bog obrva", kontroverzni Adam Adaktar, ponovo je šokirao domaću javnost izjavom. Naime, on je izjavio da bi voleo da ga supruga Andžela Adaktar gleda dok je vara.

- Suprugu bih prevario samo u slučaju da ona gleda. Sigurno bi uživala. Naš najveći polni organ je mozak, a možda bi ona svoj zadovoljila u tom trenutku - istakao je Adaktar, pa dodao:

- Ipak, ovo nazovipravilo ne važi za obe strane. Koliko god mi bežali, rodili smo se na ovom Balkanu, pa u svima nama tinja taj neki balkanski gen - priznao je Adam, koji kaže da nikada nije koristio narkotike.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Adam Adaktar želi da ga supruga gleda dok je vara

- Nikada ništa nisam probao. Nisam probao čak ni marihuanu, a kamoli neke bele supstance ili tako nešto - ispričao je Adaktar, pa priznao da postoji jedan izuzetak:

- Probao bih "gljive ludare", ali bih to učinio samo pored mojih ljudi, da vidim kako bih reagovao. Fascinantna mi je činjenica da vidim stvari za koje sam svestan da ne postoje. To je neko drugo stanje svesti - priznao je Adam za "Alo!".

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Andžela i Adam Adaktar

Adam je nedavno gostovao u našoj emisiji "Lično sa", koju vodi voditelj Predrag Radosavljević, gde je ocenjivao obrve dama sa estrade.

- Ana Nikolić, s obzirom na to da ima "adaktarke" - pefektno, 11 od 10! Tea Tairović... Da li se kod Tee Tairović ikada posmatraju obrve? 25 od 10 za nju, bravo! Nataša Bekvalac... Uh, se ne sećam se njenih obrva, iskreno. Ne znam, Nataša mi je... Nataša, Barbika! Milica Pavlović, verovatno su joj kao i obrve kao i energija - nametnute. Ceca Ražnatović, e pa, pozivam Cecu kad god ona želi, dobiće poklon obrve od mene! Ja bih rado sedeo i slušao šta će ona da priča, jer takav život kao ona niko nije imao. Ona bi pričala, a ja bih joj napravio najbolje obrve da budu 100 od 10. Jelena Karleuša ima "adaktarke", znači 1000 od 10! Što se tiče Aleksandre Prijović, bravo za nju, ali obrve su joj minus beskonačno! Ja joj sledeće godine želim 724 arene i želim joj da dođe da uradimo te obrve, jer sa onakvim obrvama... Super je što je napunila onoliko arena - ispričao je Adam u "Lično sa".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading