RTS ZATRESAO SUKOB OLIVERE KOVAČEVIĆ I NAŠEG POBEDNIKA: Luk Blek razvezao jezik, evo šta se dešavalo iza kulisa Evrovizije!

Autor:

Zabava

02.03.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač progovorio o prijateljstvu sa Konstraktom i dešavanjima nakon PZE 2023!

RTS ZATRESAO SUKOB OLIVERE KOVAČEVIĆ I NAŠEG POBEDNIKA: Luk Blek razvezao jezik, evo šta se dešavalo iza kulisa Evrovizije!

Foto: ST/Nemanja Pančić, E-Stock/Nataša Rajaković

Luka Ivanović, poznatiji kao Luk Blek, naš prošlogodišnji predstavnik na "Evroviziji", otvorio je dušu o svom iskustvu, te priznao da se susreo sa mnogim problemima, kao i da je imao sukob sa Oliverom Kovačević, nekadašnjom glavnom i odgovornom urednicom Zabavnog programa RTS.

Republika

Foto: RTS

Luk Blek otvorio dušu o Evroviziji

Sa kakvim problemima si se susreo kada si pobedio na PZE?

- Pa ono što se meni tada desilo, nije mi se dešavalo u toku svoje karijere, to je da neko želi mene negde u emisiji. Drugo bio sam preumoran, iscrpela me je ta euforija. Ujutro sam se probudio ispražnjen, nisam ni spavao. Desilo se da hodam ulicom s telefonom u ruci da mi uzmu telefon iz ruke, tad su mi ukrali odmah drugi dan i više nisam medijima mogao da se javim. Ukradu mi telefon iz ruke i ja sam toliko umoran da ja ne primetim da mi je nešto iz ruke ispalo. Ja ništa, nastavio da šetam ka RTS-u da idem na sastanak. I odem na sastanak i kao, čekaj da izvadim svoj Google Sheet kao svoje budžete i ovo i ono da vidim ja to što sam uradio i kao, nema mi telefona, idi kući. I obično kao, taj telefon, pošto su tu skupe stvari, kada vam neko ukrade, meni su ukrali i u Londonu mislim. To je takav stres, kada ću da kupim više taj telefon? Međutim, toliko sam bio umoran, ja sam bio u fazonu, ok. Zvao sam ljude u RTS-u, rekao, ja moram sada da malo spavam. Kao što kaže pesma. Ja se javljam za dva dana. Međutim, ne mogu. Jer ja moram da pošaljem ceo evrovizijski nastup da dizajniram na njihovim modelima koji su oni poslali. Tako da je bio baš pakao. Presrećan sam, a s druge strane, druga komponenta je, kao, što mene ovi ljudi zovu u emisiju? Mislim, ko sam ja zapravo?

Republika

Foto: RTS

Luk Blek i Konstrakta su se sprijateljili

Pojavile su se priče da ti je Konstrakta mnogo pomogla da pobediš. Da je Konstrakta zaslužena za svoju pobedu, pa Konstrakta je to pogurala. Kako se to gura na Pesmi za Evroviziju?

- Konstrakta mi ništa nije pomogla. Ja i ona smo pogubljeni. Znači, ja i ona ne možemo sebi da pomognemo. To je definitivno. Išao sam, da kažemo, pod znacima navoda, u istraživačko novinarstvo. A je li meni sređeno? A ko je ovako? A ne znam nikoga. Znači, sad, pritom sa Oliverom, poslednji sastanak. Mislim, nije na krv i nož, ali kao...

Oko čega si se sukobio sa Oliverom Kovačević?

- Samo do toga da meni neko daje super priliku, iz njegove perspektive, a ja imam 22 godine i u fazonu sam, a ja neću to. Znači, samo ako ovako bude i onda je bila u fazonu ti nisi normalan. Neću i to je to. Mislim, u smislu, nije bilo svađanje, nego je bilo više kao... Razlika u mišljenju. Da, i onda sam ja zato i mislio kao, e, ja se prijavljujem, nisam baš bio, ne kažem prijatan, bio sam prijatan, ali kao mislio sam da sam ja pametniji, a nisam bio. Ja sam imao 22 godine, niko nije pametan u tim godinama.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Olivera Kovačević

Da li je opasna Olivera?

- Ne. Mislim, biti žena u ovom poslu jako je zeznuto. To vrlo dobro znaš i sama. Treba imati određen stav i određenu čvrstinu. I ja mislim da ona to ima i da ona to savršeno radi. Što se tiče ovako nje, ono što sam ja komentarisao i pričao, pa čak i ta 2016. nije bilo opasnosti. Samo je bio biznis. E, hoćeš ovo, ako ne možemo ovako, što mi možemo da izvedemo, to je to. I to je potpuno pravo. I zato sam ja bio iznenađen na priče, jel tebi je sređeno? I došao sam do Olivere i ja na kraju bio u fazonu, pa dobro, jel mi sređeno? Pa ja ne verujem da sam pobedio ona kao "Ja tebi ne bih nikad sredila. Znam da ćeš mi se popeti na glavu ovo tvoje izmišljanje detalja, ovoga onoga, ubićeš nas sve ovde". Tako da bilo je zapravo jako super - ispričao je Luka za "Telegraf".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vojkan

05.03.2024 12:33

Intervju izmišljen. Ostavite decka na miru jer ovim njemu pravite nepotreban problem a ako nešto zamerite Olji napišite pa se onda vidite na sudu.