UBICA LEPE BEOGRAĐANKE UBICA ILI NEVIN?! Brajan Volš rubikova kocka - odloženo suđenje zbog šokantnih DNK analiza!

Autor:

Hronika

04.03.2024

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilac je istakao da je potrebno više vremena za detaljne DNK provere u laboratoriji, kao i za dodatne kriminalističke radnje.

UBICA LEPE BEOGRAĐANKE UBICA ILI NEVIN?! Brajan Volš rubikova kocka - odloženo suđenje zbog šokantnih DNK analiza!

Foto: Tanjug/AP, Instagram/Printscreen

Brajan Volš optužen za ubistvo Ane Volš

Na današnjem suđenju u Višem sudu Norfolka, optuženom Brajanu Volšu (48) trebalo je da se pojavi putem video linka u vezi sa optužbama za ubistvo svoje supruge, Beograđanke Ane Volš, tokom novogodišnje noći 2023. Međutim, tužilac je na samom početku suđenja zatražio pomeranje ročišta kako bi uradili dodatne DNK analize. Sledeće ročište zakazano je za 1. maj.

Tužilac je istakao da je potrebno više vremena za detaljne DNK provere u laboratoriji, kao i za dodatne kriminalističke radnje.

Današnje ročište je održano nakon što je Federalni sud nedavno osudio Brajana Volša na 37 meseci zatvora zbog prevare sa umetninama, za koju se izjasnio krivim pre navodnog ubistva supruge. Volš je uložio žalbu na ovu presudu.

 

 

Brajanova advokatica, Trejsi Miner, nedavno se povukla iz slučaja, pa je Volš dobio novog branioca po službenoj dužnosti. Novi advokat je takođe izrazio potrebu za dodatnim vremenom kako bi se upoznao sa dokazima.

Podsetimo, Brajan Volš je optužen za ubistvo supruge Ane, američke državljanke poreklom iz Beograda, kao i za ometanje policijske istrage i opstrukciju pravde.

Ana Volš je nestala 1. januara 2023. Brajan je tvrdio da je otputovala na poslovni put u Vašington, ali je njen poslodavac tri dana kasnije prijavio njen nestanak. Materijalni dokazi pronađeni su tokom istrage, ukazujući na to da je Brajan Volš ubio Anu, raskomadao njeno telo i uništio posmrtne ostatke. U podrumu njihove kuće pronađeni su noževi sa tragovima krvi, a pretrage interneta pokazale su da je Brajan tražio informacije o tome kako se otarasiti tela.

Brajan Volš se izjasnio da nije kriv za ubistvo prvog stepena i uništavanje tela svoje supruge, za šta ga tereti optužnica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading