MAJKA ANE VOLŠ SE OGLASILA NAKON PRESUDE BRAJANU: Evo kako je reagovala na ove vesti!

Autor:

Hronika

21.02.2024

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milanka Ljubičić se oglasila za Republiku.

MAJKA ANE VOLŠ SE OGLASILA NAKON PRESUDE BRAJANU: Evo kako je reagovala na ove vesti!

Foto: Instagram

Na vest da je Brajan Volš, optužen za ubistvo supruge Ane koja je nestala, osuđen na 37 meseci zatvora zbog ranijeg učešća u prevari oko prodaje falsifikovanih slika Endija Vorhola, oglasila se Anina majka Milanka Ljubičić

- Nisam znala za to i prepuštam sudu da vodi postupke prema njemu. Sve i da hoću ja nešto da kažem, ja sam tu nemoćna. Nemam nikakvih saznanja o nestanku moje ćerke. Inače, nisam uopšte dobro - rekla je Milanka za Republiku. 

Ova nesrećna majka je lošeg zdravstvenog stanja koje se dodatno pogoršalo nestankom njene ćerke Ane i nije u stanju da putuje iako bi volela da sretne trojicu sinova svoje ćerke koji su kod tetke Aleksandre, odnosno Milankine starije ćerke u Kanadi. 

Milanka nije želela da govori o unučićima jer joj, kako kaže, ne prija da mediji prenose ono što izgovori i da je odustala da daje intervjue, pošto često bude objavljeno drugačije od onoga što je rekla

Brajan Volš se tereti da je ženu raskomadao u kući  pa bacio u đubre

Milanka je ranije za Republiku govorila kako je Brajan njoj lično spasao život i da ne može da poveruje da je bio u stanju da ubije Anu kao ženu koju je voleo i poštovao i koja mu je rodila tri sina.

 Volšu je za prevaru sa slikama osim zatvorske kazne naloženo i da plati 475.000 dolara restitucije. 

Podsetimo, nestanak Ane Volš, 39-godišnje majke troje dece iz Кohaseta, prvobitno je prijavio njen muž, koji je rekao da je otišla rano ujutro na Novu godinu.

Ali nekoliko dana kasnije, nakon pretrage koja je uključivala delove Vašingtona, gde je radila za veliku kompaniju za nekretnine, Brajan Volš je uhapšen pod optužbom da je obmanuo policiju.

Republika

Foto: printskrin/facebook

Ana Volš je rodila tri dečaka i živela "američki san"

Кasnije je optužen za ubistvo i izjasnio se da nije kriv ni po jednoj tački optužnice. Ako bude osuđen, preti mu doživotna kazna zatvora.

U potrazi za njenim telom, policija je na kraju našla u kontejneru za smeće, u blizini kuće njegove majke, delove odeće i nakita za koje je Brajan Volš rekao da je nosila kada je napustila njihovu kuću provg dana nove godine, zajedno sa testerom i komadom kosti, rekli su tužioci.

Takođe su tvrdili da je Brajan Volš sumnjao da je Ana imala aferu.

Rekli su da je njegova majka unajmila privatnog detektiva da prati njenu snaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading