LUKAS SE UPLAŠIO OLIVERE KOVAČEVIĆ! Sada mora da plati 150.000 dinara

Autor:

Zabava

20.02.2024

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olivera Kovačević dobila je Acu Lukasa na sudu, pa se tim povodom oglasila!

LUKAS SE UPLAŠIO OLIVERE KOVAČEVIĆ! Sada mora da plati 150.000 dinara

Foto: ST/D.Kadić

Prvi osnovni sud u Beogradu doneo je presudu po tužbi urednice RTS-a Olivere Kovačević protiv pevača Aleksandra Vuksanovića Lukasa, po kojoj je pevač obavezan da isplati Kovačevićevoj 150.000 dinara na ime naknade nematerijalne štete zbog povrede časti i ugleda.

Pevač Aca Lukas je dužan da isplati odštetu Oliveri Kovačević u iznosu od 150.000 dinara, kao i da joj nadoknadi troškove parničnog postupka u iznosu od 116.700,00 dinara. Sporna su bila Lukasove izjave iz marta 2022. godine u kojima je tvrdio da je Olivera primila mito za nameštanje rezultata nacionalnog takmičenja za Evroviziju.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Olivera Kovačević

 


Olivera Kovačević je otkrila da će novac koji dobije od Aca Lukasa, ukoliko ga ikada dobije, donirati nevladinoj organizaciji koja se bori protiv narkomanije. Njeni postupci su izazvali pažnju javnosti i pokazali njenu odgovornost i humanitarni karakter.

- Novac koji dobijem, ako ga ikada dobijem, daću nevladinoj organizaciji koja se bori protiv narkomanije - rekla je Olivera za Kurir.

Foto: ST/Dragan Kadić

Olivera Kovačević

 

Oliverin advokat Ivan Ninić je izjavio da je Aca Lukas vodio agresivnu kampanju protiv Kovačevićeve, optužujući je za primanje mita, ali da nije pružio dokaze za svoje tvrdnje. Ninić je istakao da je Lukas izbegao suočavanje sa sudom, što će morati da snosi pravne konsekvence.

Ova presuda je izazvala pažnju javnosti i postala predmet rasprave u medijima, a donacija novca nevladinoj organizaciji pokazuje humanitarni gest Olivere Kovačević i njen angažman na polju borbe protiv narkomanije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading