10 NEISTINA KOJE JE IZNELA BIVŠA SEVERININA ADVOKATICA! Sama priznala da nije KOMPETENTNA za slučaj, a onda pokazala KOLIKO NE ZNA!

Autor:

Zabava

19.02.2024

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokatica Sanja Turlakov kao navodni nezavisni stručnjak komentarisala presudu Vrhovnog suda u Hrvatskoj, pa pokazala koliko je loš advokat i koliko je neinformisana o slučaju!

10 NEISTINA KOJE JE IZNELA BIVŠA SEVERININA ADVOKATICA! Sama priznala da nije KOMPETENTNA za slučaj, a onda pokazala KOLIKO NE ZNA!

Foto: youtube.com, PRofimedia

Advokatica Sanja Turlakov, koja je ranije zastupala pevačicu Severinu Vučković, nedavno je u jednoj emisiji na TV Prva došla kao navodni nazavisni stručnjak da komentariše nedavnu presudu Vrhovnog suda u Hrvatskoj, po kojoj je dete vraćeno ocu Milanu Popoviću.

Republika

Foto: Printsrkrin TV Happy, Printscreen/https://www.facebook.com/zeljka.peric.54?__tn__=-UC*F

Milan Popović se godinama trudi za dobrobit i zdravu sredinu svog maloletnog sina

Budući da je sve neistina što je Turlakov izgovorila javno u emisiji, postavlja se pitanje da li je ona sve slagala zato što je loš advokat pa ne zna suštinu, ili je sve namerno i ciljano slagala u korist Severine Vučković.

Republika

Foto: youtube.com

Advokatica Sanja Turlakov pokazala koliko ne zna da radi profesionalnoposao

Turlakov je iznela brojne laži u vezi odluka hrvatskih sudova, za koje, kako je i sama priznala nije kompetentna, budući da nije advokat u Republici Hrvatskoj.

* Sanja je izjavila da je Severina Vučković pokušala uz pomoć medija da razotkrije čitavu mrežu koju je navodno radila suprotna strana. Međutim, ovo je netačan navod budući da je presuda donesena iskljucivo zbog Severinonog zameraviranja detetovih potreba

* Splitski sud u pokušaju da pogoduje majci iz mišljenja vešaka izvlačio van konteksta detalje koju majku čine pogodnim roditeljem, a što nisu smeli da rade, dok Turlakov tvrdi drugačije, ovo je jedina istina

* Veštak se nije pojavio na ričištu ne zato što nije kompetenatn veštak, kako je ona navela, već isključivo zato što je pred ročište dobijao pretnje od Severine Vučković, a koje su se ticale bezbednosti njegove porodice o čemu je slučaj prijavio policiji, a što je Splitski sud odbio da uzme u obzir kod donošenja svoje kontroverzne odluke

* Na pitanje voditeljke "Jutro" na Prvoj da li je istina da je presuda donesena zbog toga što sina nije vodiela 46 dana u školu, Sanja Turlakov je odgovrila da to nije istina, a zapravo jeste istina. Presuda iz 2019.godine donesena je zato što Severina Vučković 46 dana dete nije vodila u školu i zameravila je da se pridržava preporuka stručnjaka, a koja se tiču psihičkog zdravlja deteta

* Sanja je izjavila da je maloletno dete živi kod majke već godinama, a istina je da poslednje dve godine dete živi 14 dana kod oca, 14 dana kod majke. A pre toga skoro dve godine živelo samo kod oca kada je vaspitano i obrazovano izuzetno napredovalo

* Ne tačno je što je Sanja izjavila da bi dete prelaskom kod oca doživelo veliki stres, obzirom da već četiri godine dete živi kod oca

* Sanja je izjavila da se maloletni Aleksandar izjasnio da želi da živi sa majkom. Nije istina da se on izjasnio to je čista konstrukcija majke kako bi pojačala svoju poziciju žrtve

Sanja je izjavila da porodica Milana Popovića živi u Hrvatskoj što je totalna neistina.

Inače, važno je istaći da nakon donošenja odluke Vrhovnog suda Severina ponovo ne vodi dete u školu isto kao te 2019, kada je presuda donesena i zbog čega je bila donesena, bez opravdanja, a vodi ga sa sobom po koncertima. A istovremeno odbija da preda dete ocu čime najgrublje krši presudu i radi na štetu svog deteta.

Podsećamo da je Vrhovni hrvatski sud ukinuo je presudu Županijskog suda u Splitu, po kome su ona i otac deteta Milan Popović imali starateljstvo "pola pola" i uglednom srpskom biznismenu dodelio većinsko starateljstvo, prema kome će dete 22 dana biti kod oca, a osam kod majke.

Republika

Foto: Profimedia, Shutterstock

Milan Popović dobio većinsko starateljstvo nad sinom Aleksandrom

- Do takve odluke Vrhovnog suda je došlo isključivo zbog toga što 2019. godine, kada je dete bilo u trećem razredu, 46 dana nije išlo u školu, već je bilo na Severininoj turneji, pa se otac, kasnije, kad je dobio dete, angažovao da dečak ne padne razred - priča upućeni izvor i dalje navodi:

 - Kad je to sve sagledao osnovni sud pet sudija jednostavno je izglasalo da druge mogućnosti nema. S druge strane, koliko se ona služi lažima u svojoj kampanji govori i činjenica da jedan poslanik kaže da je Severini oduzeto dete, a zapravo joj nije oduzeto starateljstvo, već je sud pevačici smanjio broj dana. A zašto je sud Severini smanjio dane sa detetom - samo zato što u jednom periodu dete 46 dana nije vodila u školu i veće od pet sudija je procenolo da je Severina nemarna majka zato što sina 46 dana nije vodila u školu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading