OTKAZ U NAJAVI! Bivšem treneru Partizana SPREMNA ZAHVALNICA! Poznato i ko ga MENJA!

Autor:

Sport

20.02.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slabi rezultati uticali na prekid saradnje.

OTKAZ U NAJAVI! Bivšem treneru Partizana SPREMNA ZAHVALNICA! Poznato i ko ga MENJA!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski trener Vladimir Vermezović završio je epizodu u Muri posle samo pet meseci, pošto je ovaj slovenački klub odlučio da sa njim završi saradnju zbog slabih rezultata.

Bivši strateg Partizana je u Mursku Sobotu stigao u septembru. Pod njegovim vođstvom, ekipa zauzima šestu poziciju sa 25 bodova. Neodovoljno dobro, smatraju čelnici. Na teret nekada igraču, a potom i treneru crno-belih, stavlja se i loša atmosfera u svlačionici.

Navodno, pitanje je trenutka kada će rastanak biti ozvaničen. Uveliko je spremna i zamena u vidu Tončija Žlogara, dosadašnjeg selektora omladinske reprezentacije Slovenije.

Iako su rezultati bili ispod očekivanja, čelnici Mure takođe su istakli lošu atmosferu u svlačionici kao jedan od razloga za rastanak sa Vermezovićem. Ovo je činjenica koja dodatno naglašava dublje probleme unutar tima i ukazuje na potrebu za promenama kako bi se popravila situacija.

Foto: Starsport

Vladimir Vermezović

Sa Vermezovićevim odlaskom, klub se okreće ka Tončiju Žlogaru kao potencijalnoj zameni. Iskusni trener i dosadašnji selektor omladinske reprezentacije Slovenije bi mogao da preuzme kormilo ekipe, donoseći sa sobom svoje bogato iskustvo i novu energiju koja bi mogla da podstakne igrače na bolje rezultate.

Vermezović će po izuzetno lošem iskustvu pamtiti i poslednji meč na klupi Mure protiv Maribora proteklog vikenda, koji je prekinut i nije nastavljen zbog divljanja protivničkih navijača. Ovo je bio izuzetno neobičan incident koji je dodatno doprineo napetosti u klubu i oko njega.

Kako se situacija bude razvijala, biće interesantno videti kakav će uticaj imati Vermezovićev odlazak na ekipu Mure i da li će Tonči Žlogar uspeti da donese pozitivne promene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading