VODITELJKA RTS U VEZI SA VLADIMIROM KECMANOVIĆEM! Dugo su KRILI od javnosti, procurila zajednička fotografija!

Autor:

Zabava

16.02.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena tajna voditeljke RTS i Vladimira Kecmanovića.

VODITELJKA RTS U VEZI SA VLADIMIROM KECMANOVIĆEM! Dugo su KRILI od javnosti, procurila zajednička fotografija!

Foto: instagram

Lepa voditeljka RTS, Andrea Obradović, koja već godinama vodi "Kulturni dnevnik" na Javnom servisu, iznenadila je javnost otkrivši svoju ljubavnu vezu sa poznatim piscem Vladimirom Kecmanovićem. Nakon što je dugo vremena krila svoj emotivni život, Andrea je odlučila da svoje emocije pokaže javno, otključavši svoj profil na Instagramu i objavljujući fotografije sa Vladimirom.

Republika

Foto: TV Prva

Pisac Vladimir Kecmanović ljubi lepu voditeljku RTS

Andrea Obradović je stekla reputaciju elokventne i talentovane voditeljke, posvećene kulturnim temama, te je njen emotivni život bio skriven od javnosti sve do nedavno. Međutim, sada je očigledno koliko ljubav između nje i Vladimira "gori", jer par trenutno uživa na Tajlandu, a Andrea se pohvalila romantičnim noćnim kadrom iz njihovog smeštaja.

Zanimljivo je napomenuti da je Andrea na Instagramu promenila prezime u Kecmanović, što je jasan pokazatelj njihove ozbiljne veze. Ipak, javnosti nije poznato da li su Andrea i Vladimir zvanično venčani, kao i kada su eventualno stupili u brak.

Republika

Foto: instagram

Voditeljka RTS Andrea Obrdaović

Vladimir Kecmanović, pored svoje veze sa poznatom voditeljkom, ostvario je značajan uspeh u karijeri. Naime, 30. juna 2023. postavljen je na mesto glavnog i odgovornog urednika Kulturno-umetničkog programa RTS, čime je dodatno potvrdio svoj ugled u kulturnoj sferi.

Ljubavna priča između Lepe voditeljke Andrea Obradović i poznatog pisca Vladimira Kecmanovića izazvala je veliku pažnju javnosti, a njihove zajedničke fotografije sa Tajlanda su raznežile mnoge. Ostaje da vidimo kako će se njihova veza dalje razvijati i da li će se eventualno krunisati brakom. U međuvremenu, Andrea i Vladimir uživaju u svojoj ljubavi, deleći svoje trenutke sreće sa javnošću.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Kojot

16.02.2024 17:12

Koja pamet jeste li pti svesti sponzorusa videcete kad tad.

Odgovori 21 2
Mala

16.02.2024 21:20

A kako mu je monstrum KK?! Njemu do ljubavi,fuj gadovi bratanac mu poubijao decu!!!

Odgovori 14 11
Katul

16.02.2024 21:20

Sa tom porodicom moze samo budala da ima bilo sta.

Odgovori 18 6