ČIM JE SMUVAO ANU, VIŠE NIJE BIO ISTI ČOVEK! Vesna Đogani URNISALA Rastu, pa otkrila šta se dešavalo u REPEROVOM STUDIJU!

Autor:

Zabava

16.02.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna osula paljbu po Rasti, očekuje se njegov odgovor.

ČIM JE SMUVAO ANU, VIŠE NIJE BIO ISTI ČOVEK! Vesna Đogani URNISALA Rastu, pa otkrila šta se dešavalo u REPEROVOM STUDIJU!

Foto: ST/Dragan Kadić, Antonio Ahel/ATAImages

Estradni rat između Vesne Đogani i Stefana Đurića Raste traje već neko vreme, a sada je pevačica odlučila da javno iznese svoju stranu priče. U nedavnom intervjuu za podkast  Vesna je otkrila detalje o njihovoj saradnji i sukobu koji ih je razdvojio.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Vesna i Đole ratuju sa Rastom zbog pesme

Naime, Rasta jne nedavno Vesnu isprozivao zbog pesme i nazvao je ljubavnicom, pa je ona sada rešila da progovori.

- Jeste, bilo je tu dosta problema. Mi jako dugo pravimo pesme, ovi novi klinci ne rade jako dugo pesme i zato sve to kratko traje. Oni su generacija koja reciklira. Bilo je dosta problema zato što mi kad smo ušli u studio, mi smo zamislili da to zvuči tako, došli smo po pesmu, a onda se on u međuvremenu zaljubio - pričala je Vesna u podkastu "Why so serious", pa nastavila:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Rasta brutalno ponizio Vesnu Đogani i nazvao je ljubavnicom

- On je upoznao Anu i otišli su na Tajland, i on kad se vratio nije više bio isti čovek. On je pre toga bio divan saradnik. Posle toga ništa nije hteo da menja, ja nisam zadovoljna sa refrenom, mi dalje ne možemo da radimo ako ti nećeš da menjaš, a on tvrdi da mi ne razumemo to što je on uradio. I on je rekao da je to finalno, onda je Đole rekao okej, koliko ti dugujem, izvoli i to je to. I pesma u fioku.

Republika

Foto: youtube.com/kurirTV/printscreen

Vesna Đogani otkrila detalje saradnje sa Rastom

Inače, sukob između dvoje estradnih zvezda eskalirao je nakon što je Vesna javno prozvala repera, optužujući ga da mu je jedino bitan novac. Rasta je uzvratio prozivkom na društvenim mrežama, što je dodatno podgrejalo tenzije.

- Ko će da podseti gospođu da je bila sa svojim mužem/ljubavnikom kod mene u studiju da izmole pesmu - napisao je Rasta uz smajli koji plače od smeha, an šta je Vesna imala odgovor:

- On je ispao onako malo cava, nije ispao fer, iznenadio me je time što je rekao, ja sam stekla utisak da oni sve ovo rade zbog para. Mene ne može niko da iznervira, a pogotovo ne on - rekla je tada Vesna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading