NEVASPITANA SI I PEVAŠ JADNO! Mira Škorić URNISALA Berovićku zbog dueta sa Cecom, pa poručila da joj je bolje da ubuduće ćuti!

Autor:

Zabava

16.01.2024

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaka mlada Zvezda Granda je za tebe pevačina, stvarno si 100 dinara, kako kažeš (nikad čula pesmu)!

NEVASPITANA SI I PEVAŠ JADNO! Mira Škorić URNISALA Berovićku zbog dueta sa Cecom, pa poručila da joj je  bolje da ubuduće ćuti!

Foto: ATA Images

Pevačica Mira Škorić oglasila se nakon što je Maja Berović prokomentarisala da bi trebalo da joj bude čast što je njenu staru pesmu "Ne raćunaj na mene", otpevala u duetu sa Svetlanom Cecom Ražnatović. Mira na ove reči nije mogla da ćuti, pa je poručila Maji da joj je karijera umrla, te i da da joj je pevanje jadno.

Dragi moji, pošto se ona (ja) Mira Škorić, nisam oglašavala ni za jedne medije i ne mogu više da ćutim dok ti laješ. Tebi ću reći mala nevaspitana nedopr*** glupa**. S obzirom da tvoja raspala mentorka čitav svoj život podmeće druge za sopstvene ratove i ti si nasela. Presrećna sam kada mladi dobri pevači urade obrade starih pesama, ti nisi mlada, a i pevaš jadno. Svaka mlada Zvezda Granda je za tebe pevačina, stvarno si 100 dinara, kako kažeš (nikad čula pesmu). Ti ne možeš sebe da oživiš, a pesma "Ne računaj na mene" živi i bez vas dve.Mogu mnogo gore budi sigurna, zato bolje ćuti, zato što sledeći put neću biti ovako fina, veruj mi - napisala je Mira na Instagramu.

Foto: Instagram printscreen

Maja dobila odgovor od Mire Škorić

 

Inače, Berovića je poručila u svom komentaru, a vezano za Miru, da bi ona poslala šampanjac da neko oživi neku njenu staru pesmu, te i da bi joj to imponovalo.

Foto: ST/Dragan Kadić

Maja Berović

 

Moram da kažem da Miru jako poštujem i da sam odrasla na tim pesmama iz tog vremena. Ja se iskreno nisam nadala nikakvom komentaru. I jako mi je žao što je to iskomentarisano na neki negativan način, zaista, meni je bio cilj da svi budemo srećni i da ta pesma ponovo oživi. Iz ove pesme ćemo mi svi negde uzeti ono najbolje i ona i ja i Ceca i tu nema nikakve dileme. Iskreno jako mi je žao, nisam to očekivala. Da se ja pitam da je neka mlada pevačica obradila neku moju staru pesmu, npr. "Sto dinara" ili neku drugu i da se to dobro kotira, ja bih bila presrećna. Poslala bih joj šampanjac i bombonjeru - poručila je tada folkerka. 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading