KRIO JE DA MU JE LJUBAVNICA TRUDNA! Poznata pevačica o porodičnom SKANDALU, ovo trese scenu i dan-danas!

Autor:

Zabava

15.02.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Silvia kaže da sada sa Vesnom ima lep odnos i da je poštuje.

KRIO JE DA MU JE LJUBAVNICA TRUDNA! Poznata pevačica o porodičnom SKANDALU, ovo trese scenu i dan-danas!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Silvia Đogani, poznata po svom muzičkom talentu i roditeljstvu, otkrila je detalje svog odrastanja pored slavnih roditelja, Slađe Delibašić i Đoleta Đoganija. Silvia je istakla da je živela u Italiji do svoje prve godine, gde je njeni roditelji zbog napornog rada često menjali mesto boravka, što je uticalo na njenu nemirnu prirodu u ranom detinjstvu. 

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/djoganisilvia

Silvia Đogani još uvek vuče traume od razvoda Đoleta i Slađe

Naime, Silvia je priznala da joj je razvod roditelja, tada kao malpj, jako teško pao, ali najgora joj je situacija, kada saznaje da njen otac ima drugu ženu. 

- Bila sam peti razred, 11 godina, mislim da mi nije pao teško jer smo uvek u porodici pričali o svemu, znali smo šta se dešava i uvek smo imali otvoren odnos i sa mamom i sa tatom. Moja sestra i ja smo bile upućene u sve i mi smo bile za to da ako im ne ide zajedno i ukoliko ne vide budućnosti da se razdvoje. U to vreme nije bilo puno razvoda, ja sam bila jedina u odeljenju koja ima razvedene roditelje, ali mi nije bilo teško - rekla je Silvia, koja je jednom si izjavila da Vesnu gleda kao prijatelja:

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Đole Đogani uživa u porodičnom životu sa Vesnom

- Tako je, mi Vesnu znamo od malena, odrasle smo uz nju, ona je bila sa nama. Zna nas od moje pete godine. Tati je teško bilo da nam to kaže, posebno mami.  Onda nam je rekao da je Vesna u drugom stanju. Davno je bilo, ne mogu da se setim osećaja koji je bio u meni, ali sigurno da je bilo teško. Nismo očekivali tako nešto, drugačije je kada je tu neko konstantno sa tobom, a drugačije bi bilo da je on doveo neku potpuno drugu ženu koju ne poznajemo.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Vesna Đogani i Đole odoleli svim iskušenjima i sačuvali brak

Silvia je otkrila da je majčinstvo za nju posebno iskustvo, ističući da je uživala u vaspitavanju svoje ćerke i posvećivanju pažnje porodici. Takođe je istakla podršku koju je dobijala od bivšeg supruga, kao i podršku koju je pružala svojoj ćerki u njenim interesovanjima.

Nakon perioda posvećenog porodici, Silvia se vratila muzici i aktivno radi na svojoj karijeri. Ističe da ponovo ima nastupe i aktivna je na društvenim mrežama, te da se raduje novim dostignućima u muzičkoj industriji.

Silviino iskustvo odrastanja pored slavnih roditelja, izazova majčinstva i povratka muzici predstavljaju inspiraciju mnogima da prate svoje snove i istraju u ostvarivanju svojih ciljeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading