MUŽ NAŠE PEVAČICE DOBIO DETE SA BEBISITERKOM! Otkrivamo nove detalje PORODIČNOG SKANDALA, koji trese CELU ESTRADU!

Autor:

Zabava

29.01.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika otkriva nove skandalozne detalje o preljubi muža naše poznate pevačice.

MUŽ NAŠE PEVAČICE DOBIO DETE SA BEBISITERKOM! Otkrivamo nove detalje PORODIČNOG SKANDALA, koji trese CELU ESTRADU!

Foto: Shutterstock

Kako je Republika nedavno prva pisala našu popularnu pevačicu je prevario muž sa njihovom bebisiterkom, te je ona ostala trudna. Pevačica čim je čula da joj muž radi iza leđa i to u njenoj kući, dok ona nastupa i zarađuje za celu porodicu, bebisiterki je dala otkaz, a supruga je izbacila iz porodičnog doma.

Međutim, kako smo sada saznali, bebisiterka nije abortirala, kao što je razmišljala, već je rodila dete pevačicinom mužu.

- Tačno je da je ta bebisiterka zatrudnela sa suprogom naše velike zvezde. To je bio veliki šok za sve nas koji smo ih dobro poznavali. Nekako on se nikada nije uklapao u takve neke priče. Što se kaže delovao je kao brižan otac i dobar suprug. Međutim, vidite šta se na kraju desilo. Budući, da je ta devojka pomišljala i na abortus, do toga nije došlo, pošto su se nakon dugog razgovora dogovorili i shvatili da to dete nije ni za šta krivo i da ima pravo da se rodi - kaže izvor upućen u sva dešavanja iz pevačicinog doma i dodaje:

- Pevačica sa suprugom komunicira samo zbog njihove dece, budući da su oni veoma vezani za oca. Takođe mu daje da ih posećuje kod nje u kući, budući da se on odselio u stan, ali ne živi sa tom bebisiterkom. Ona sama odgaja dete, a on i nju posećuje, kao što je i finansira zbog deteta.

Nakon toga izvor blizak ovoj pevačici napominje da je pevačica jedno vreme bila jako loše psihički, kao i da su je prijatelji savetovali da zbog dece ne pravi haos.

 - Koliko god da je jaka, nije joj bilo lako ovo da prihvati, a kome bi. Bila je depresivna dugo, ali je zbog dece uspela da se podigne iz pepela. Pred decom nikada ni reč nije rekla loše o njihovom ocu, već baš suprotno, i dalje ih uči da ih on voli najviše na svetu, bez obzira što ne žive više pod istim krovom.

 Podsećamo da je naš portal prvi saznao za ovaj skandal, koji potresa celokupnu estradu.

- Ništa nije slutilo na ovo, ali i jeste, sad kad vratim film, malo je bilo čudno, što je on sve više vremena provodio sa decom kod kuće, dok je ona putovala. Za to vreme se i spanđao sa ovom bebisiterkom, a na kraju toliko odlepio za njom da joj je napravio dete. Kada je naša pevačica to saznala, napravila je haos, ali se zbog dece suzdržavala da ne porazbija sve u kući. Odmah ga je izbacila i nije htela da čuje za njega, ali su se onda dogovorila da zbog dece ne prave javne skandale. Međutim, kad si me pozvala i rekla šta si saznala, jasno mi je bilo da su gradske priče sve glasnije, te da to nisu mogli da sakriju iako su pokušali. Ko zna šta će biti kada javnost sazna da je ona u pitanju. Već se po njoj može videti da nije više ista osoba, što po ponašanju, što po stajlingu. Vdi se da je povređena i da se namerno bahati u javnosti. Ne znam samo kako će onda izdržati kad sve ovo ode u javnost, akd počnu priče i naslovi. Njoj je samo bitno da decu skloni od problema i da deca ne stradaju. Iskreno, nije ovo zaslužila, od njega je napravila čoveka, a on joj ovako vraća - rekao je tada izvor za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Milovan

30.01.2024 01:24

Da to nije Mia Borisavljević???

Nale

01.02.2024 13:32

@Milovan - Nije Mia, Seka

Nale

01.02.2024 13:28

Pa taj od starta ličio na drvoseču šta se moglo pametno i očekivati...a ona nek podigne glavu i napred ima se za koga i čime boriti...