PEVAČICA "KOLONIJE" ŠOKIRALA FANOVE: Na koncertu im saopštila vest koja ih je IZNENADILA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

10.02.2024

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Lovrić saoptštila publici radosne vesti!

PEVAČICA "KOLONIJE" ŠOKIRALA FANOVE: Na koncertu im saopštila vest koja ih  je IZNENADILA! (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/ivana.lovrich/

Ivana Lovrić, popularna pevačica grupe "Kolonija", nedavno je imala nastup, na kom je šokirala svoje fanove. Pauzu između pesama iskoristila je da im saopšti lepe vesti. Naime, pevačica je u drugom stanju, što je oduševilo njene fanove.

- Pozdravljamo vas Boris i ja i moja bebica! - rekla je ona dok je mazila stomak.

Snimak je podelila na društvenoj mreži Instagram, a čestitke su se samo nizale.

Ivana je popularna hrvatska pevačica, a članica grupe "Kolonija" je od 2017. godine. Stručno obrazovanje stekla je u muzičkoj školi "Krsto Odak" u Drnišu. Muzičku karijeru započela je 2012. godine, kad je snimila duet sa Lkom Nižetićem. Boris Đorđević ju je 2017. pozvao da bude članica grupe "Kolonija".

Grupa "Kolonija"

Colonia (transkr. Kolonija) je naziv popularne hrvatske muzičke grupe iz Vinkovaca. Nastala je kao plod saradnje Borisa i Tomislava, radijskih voditelja i producenata, i Ire, koja im je pevala vokale pri snimanju reklama i džinglova. Ime Colonia potiče od rimskog naziva za Vinkovce, u kojima su odrasli Boris i Tomislav.

Za dens muziku su se opredelili zato što obojica rade kao di-džejevi po klubovima, Prvi album su prodali u 36 hiljada primeraka, drugi u 42, a već treći je premašio 60 hiljada primeraka.

1993—1997: Počeci i Vatra i led

Krajem 1993, Boris Đurđević je počeo da radi VFM radiju kao di-džej i producent. Uskoro upoznaje Tomislava Jelića (poznatijeg kao Di-džej Kameni). Đurđević i Jelić kasnije će osnovati grupu Colonia 1996. godine. Ime grupe potiče od rimskog naziva za grad Vinkovce, gde su Boris i Tomislav odrastali, koje je bilo Colonia Aurelia Cibalae.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading