PREMINULA VOLJENA GLUMICA IZ TELENOVELA: Srbija ju je OBOŽAVALA, a umrla je usamljena u NEMAŠTINI! Tuga do neba!

Autor:

Zabava

10.02.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna meksička glumica preminula u 77. godini u penzionerskom domu za glumce!

PREMINULA VOLJENA GLUMICA IZ TELENOVELA: Srbija ju je OBOŽAVALA, a umrla je usamljena u NEMAŠTINI! Tuga do neba!

Foto: Pixabay

Sveća

Renata Flores, slavna meksička glumica, preminula je u 77. godini, prenose strani mediji. Poslednje dane života provela je u penzionerskom domu za glumce u Meksiko Sitiju. Kako pišu strani mediji, u njemu je preživela teške trenutke.

Ova vest rastužila je fanove latino sapunica širom sveta, a posebno činjenica da je Renata nakon uspešne karijere završila u domu, u nemaštini, a gde je bila usamljena.

Publika će je pamtiti kao jednu od najomiljenijih glumica. Naša publika je se seća iz serije "Divlja ruža", koja je jedna od prvih sapunica emitovanih na ovim prostorima. U ovoj sapunici, Renata Flores tumačila je lik Leopoldine. Renata je ostvarila zapaženu ulogu i u seriji "Prave ljubavi".

Republika

Foto: YOUTUBE/LEOPOLDINACANTANDO

Renata Flores

Telenovela "Divlja ruža"

Divlja ruža (šp. Rosa salvaje) meksička je telenovela, produkcijske kuće Televisa, snimana tokom 1987. i 1988. U Srbiji je prikazivana tokom 1996. i 1997. na Trećem kanalu Radio-televizije Srbije, a glavnu  ulogu tumačila je Veronika Kastro.

Rosa (Ruža) je naivna i muškobanjasta devojčica koja živi sa kumom Maninom u siromašnoj četvrti Meksika. Rikardo je bogati neženja, koga sestre Kandida i Dulsina teraju da se konačno oženi. Da bi im napakostio, on odlučuje da se oženi prvom devojkom koju bude upoznao. Jednog dana Rosa ulazi u njegovo dvorište kako bi krala šljive i tu sreće Rikarda, koji se sažali na nju. Njih dvoje se ubrzo zaljubljuju i on je prosi, ali njegove sestre, koje su želele da se oženi bogatom Leonelom, čine sve kako bi ih razdvojile.

Nakon što Kandida zavoli Rosu zbog njene dobrote, Dulsina se okreće i protiv svoje sestre, kako bi joj uništila život. Ona uspeva da rastavi Rikarda i Rosu tako što joj otkriva da se on oženio samo kako bi razljutio porodicu.

Ubrzo Rosa saznaje da je ona, u stvari, kćerka veoma bogatog čoveka, koji je morao da je se odrekne pre mnogo godina. Pronalazi svoju pravu majku, postaje ekstremno bogata i saznaje da čeka Rikardovo dete...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading