ŠTA SE DESILO SA LICEM BREDA PITA? Nove fotke šokirale fanove: Neće moći da trepne ako ovako nastavi...

Autor:

Zabava

10.02.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni glumac se pojavio na FIlmskom festivalu u Santa Barbari i sve iznenadio svojim izgledom!

ŠTA SE DESILO SA LICEM BREDA PITA? Nove fotke šokirale fanove: Neće moći da trepne ako ovako nastavi...

Foto: shutterstock

Bred Pit

Bred Pit, holivudska ikona koja je nedavno napunila 60 godina, već duže vreme privlači pažnju javnosti svojim izgledom koji ne pokazuje znakove starenja. Poslednjih meseci, Pit izgleda veoma mladoliko, što je izazvalo mnoge komentare i spekulacije o tajnim tretmanima lepote koje primenjuje. Ovaj fenomen je posebno došao do izražaja na nedavnom pojavljivanju na Filmskom festivalu u Santa Barbari, gde je zajedno sa kolegom Bredlijem Kuperom izazvao oduševljenje publike. Iako je Bred Pit stariji od Kupera 11 godina, njihov izgled ih čini gotovo ravnopravnim u generacijskom smislu.

Tajna večite mladosti

Postavlja se pitanje - kako Bred Pit uspeva da održi mladolik izgled u šestoj deceniji života? Mnogi su spekulisali o tajnim tretmanima i estetskim zahvatima, a pojedini komentari na društvenim mrežama čak sugerišu da je Pit "udario još jednu turu botoksa". Ipak, bez obzira na spekulacije, jedno je sigurno - Bred Pit i dalje pleni svojom harizmom i izgledom koji oduzima dah.

„Bred je udario još jednu turu botoksa“, „Ako ovako nastavi, neće moći više ni da trepne“, „Izgleda odlično, ali sad već svi znamo da je nešto radio“, „Eto i muškarci ne žele da ostare i propadnu“, samo su neki od komentara ispod glumčevih novih fotografija.

Bred Pit važi za jednog od najlepših i najzgodnijih glumaca koje je Holivud iznedrio, ali njegov izgled nikako ne umanjuje njegov nesumnjiv talenat i predan rad. Pit je tokom svoje karijere ostvario brojne zapažene uloge i ostavio dubok trag u filmskoj industriji. Prošle godine je privukao pažnju medija kada se pojavio na Vimbldonu i zasenio mnoge mlađe kolege svojim izgledom koji je podsećao na nekoga ko je u četrdesetim godinama, iako je tada već imao 60 godina.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Bred Pit na Vimbldonu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading