SINU GOGE SEKULIĆ HITNO TREBA STRUČNA POMOĆ: Pevačica očajna, jedva smogla snage da sebi prizna istinu!

Autor:

Zabava

05.03.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goga Sekulić je otkrila da traži stručni pomoć za svog sina.

SINU GOGE SEKULIĆ HITNO TREBA STRUČNA POMOĆ: Pevačica očajna, jedva smogla snage da sebi prizna istinu!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Goga Sekulić

Pevačica Goga Sekulić je nedavno  govorila o problemu koji ima njen sin Vasilij Andrej.

Pevačica je odlučila da u Beogradu potraži pomoć stručnjaka za svog petogodišnjeg naslednika, koji trenutno ima problem sa govorom..

Goga je iskreno govorila na ovu temu, te otkrila sa čime se sve suočava, ali i da želi da pruži podršku roditeljima koji se susreću sa sličnim problemima.

 - Dete mi kasni u govoru! Sada idemo kod logopeda. On je navikao, kao i sva muška deca ''on okom, mama skokom'', ali naravno nije samo to u pitanju. Konkretne promene sam videla sa nepune dve godine kada je Vasilije prestao da me zove. Odlučila sam da se vratim u Beograd i potražim pomoć naših stručnjaka. To je velika muka, velika borba - otkrila je pevačica, pa dodala:

Republika

Foto: Privatna arhiva

Goga Sekulić

 

- Mnogo je takvih slučajeva, da deca budu zdrava, a da kasne u govoru! Objasnili su mi da postoje različite mutacije, a to nije autizam kako obično odreaguju na prvu.

Sekulićeva ističe da je u ovakvim situacijama najbitniji rad sa detetom, ali i da je odlazak u vrtić i druženje sa vršnjacima i te kako bitan:

- Zaključak u svemu tome je samo rad, rad i rad! To je iscrpljujuće, nije lako ni roditeljima ni deci. Jako je bitna socijalizacija! Vrtić je jako bitan, da dete oseti prostor, drugare, atmosferu. Proces podrazumeva odlazak kod logopeda, defektolog, u sezornu sobu, sve je to jako bitno! Ima mnogo načina da se pomogne. Sve je Božija volja i rad - rekla je pevačica, kako prenose mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Grrr

06.03.2024 12:52

Mama mu previse davala mobilni. Sad mora malo logoped kad nece mama da se zabavi.