APSOLUTNA LUDNICA NA ETIHADU! Foden GOLČINOM odgovorio Rašfordu, a onda potpuno preokrenuo derbi u Mančesteru! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.03.2024

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatnan derbi pripao je plavom delu Mančestera.

APSOLUTNA LUDNICA NA ETIHADU! Foden GOLČINOM odgovorio Rašfordu, a onda potpuno preokrenuo derbi u Mančesteru! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fil Foden

Strašan gradski derbi gledali smo na Etihadu gde je Mančester Siti posle velikog preokreta koji je počeo golčinom Fila Fodena u 56. minutu savladao gradskog rivala Junajted sa 3:1!

Markus Rašford, as "Crvenih đavola", zasenio je sve na terenu neverovatnim pogotkom u 8. minutu utakmice. Rašford je pokazao svoje majstorstvo tako što je sa čak 20 metara udaljenosti od gola "pocepao" mrežu Sitija, ostavljajući golmana Edersona potpuno nemoćnog. Ovaj spektakularni gol bio je rezultat sjajne saradnje sa saigračem Brunom Fernandešom, a Ederson je samo uspeo da ulepša ovu majstoriju svojom paradom.

Navijači fudbala u Engleskoj jedva su čekali da vide okršaj između Mančester junajteda i Mančester sitija, a meč je potpuno opravdao očekivanja. Onda je u drugom poluvremenu na scenu stupio mladić koji je potekao iz omladinske škole "građana" i kome ovi pogoci sigurno znači više nego bilo kome drugom.

Ostavio je Onanu, koji je danas branio i više nego sjajno, bez ikakve šanse da reaguje bolje na šut. Pogodio je same rašlje gola i tako krunisao inicijativu Gvardiolinog tima. Međutim, ni to mu nije bilo dovoljno pa je potom na asistenciju Alvareza potpuno preokrenuo utakmicu u korist Sitija 10 minuta pre kraja susreta za apsolutni delirijum na tribinama Etihada.

"Šlag na tortu" postavio je Erling Haland koji je iskoristio veliku grešku Amrabata i rutinski pogodio za 3:1 u nadoknadi vremena čime se "izvadio" za situaciju iz prvog poluvremena kada se promašajem propisno obrukao.

Ovaj meč bitan je bio podjednako za obe ekipe - Sitiju u trci za titulu, Junajtedu za mesto koje vodi u Evropu, a nakon ovakvog ishoda očekuje nas "paklen" duel "građana" sa Liverpulom naredne nedelje, dok će "crveni đavoli" morati da pobede Everton.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading