RAŠFORD PROBUŠIO MREŽU SITIJA! ZNATE LI KO JE POSLEDNJI PUT OVAKO PONIZIO "GRAĐANE" U DERBIJU MANČESTERA? Vidić je tada bio kapiten (VIDEO)

Autor:

Sport

03.03.2024

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Bomba" na samom startu!

RAŠFORD PROBUŠIO MREŽU SITIJA! ZNATE LI KO JE POSLEDNJI PUT OVAKO PONIZIO "GRAĐANE" U DERBIJU MANČESTERA? Vidić je tada bio kapiten (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Vejn Runi

Spektakularan pogodak Markusa Rašforda za vođstvo Mančester junajteda protiv Mančester sitija

Navijači fudbala u Engleskoj jedva su čekali da vide okršaj između Mančester junajteda i Mančester sitija, a već u ranoj fazi meča dogodilo se nešto što je opravdalo sva njihova očekivanja. Markus Rašford, as "Crvenih đavola", zasenio je sve na terenu neverovatnim pogotkom u 8. minutu utakmice.


Rašford je pokazao svoje majstorstvo tako što je sa čak 20 metara udaljenosti od gola "pocepao" mrežu Sitija, ostavljajući golmana Edersona potpuno nemoćnog. Ovaj spektakularni gol bio je rezultat sjajne saradnje sa saigračem Brunom Fernandešom, a Ederson je samo uspeo da ulepša ovu majstoriju svojom paradom.

 

Reakcija navijača na spektakularan pogodak

Nakon što je Rašford upisao ovaj nezaboravan gol, reakcije navijača nisu izostale. Stadion je eksplodirao od oduševljenja, a društvene mreže su preplavile poruke o ovom neverovatnom trenutku. Isticali su da je ovo jedan od najlepših golova koje su videli u derbiju Mančestera, što nas je nateralo da se prisetimo poslednjeg pogotka "crvenih đavola" protiv gradskog rivala koji se može porediti sa ovim.

Runijeve "makazice"

Naime, davne 2011. godine, mrežu Sitija je čuvao Hart, a ekipu Junajteda je predvodio sa kapitenskom trakom Nemanja Vidić. Tada je centaršut Nanija na nezaboravan način iskoristio Vejn Runi time donevši pobedu svom timu, a videćemo hoće li Rašfordov gol biti dovoljan da ishod bude isti i večeras.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading